Yorumları: 7
Konuları: 2
Selamlar
Öncelikle herkese rastgelsin. Bu ilk mesajım. Umarım güsel bir paylaşım olur.
Soruma gelince; Turna sezonu açık (sazan sezonu 30 haziranda açılıyo), İstanbul ve çevresinde turna için gidilebilecek yerler konusunda yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür herkese
Yorumları: 1
Konuları: 0
MERHABA ARKADAŞIM,
TURNA TUTABİLECEĞİN GÜZEL Bİ YER VAR. HADIMKÖY SAZLIBOSNA'DA GEÇEN SENE HARİKA TURNALAR YAKALAMIŞTIM, ORAYI TAVSİYE EDERİM. YALNIZ ORDA KAŞIĞA GELMİYO SİLİKON KULLAN ÖZELLİKLE DE KIRMIZILI BEYAZLI VE SİMLİ OLSUN.
RASTGELE..
tesekkür derin mavi. deniyeceğim
Yorumları: 14
Konuları: 1
ANKARADA OLSAYDIN GÜZEL YERLER VARDI AMAM MENZİL DIŞINDASIN BUKONUDA BEN YARDIMCI OLAMAYACAĞIM RAST GELE.
[size=small]Bu pazar Sazlıbosna barajının Şamlar Köyü mevkiinden turna için 3 saatlik denemem oldu. Tavsiye üzerine silikon denedim (kesmedi kaşıkta denedim) maalesef elim boş eve dönmek zorunda kaldım.
ancak gördüklerimi aktarıyım.
Turna için atan sadece bendim, herkes (yasağa aldırmayarak) sazan avı için olta atmıştı. Hatta bir grup tırıvırı atıyordu, tabi tek olduğum için sadece "gülerek" (buna mecbur gibi hissettim kendimi.) uyarmakla yetinip hemen oradan uzaklaştım. Eve dönerken Jandarmayı gördüm, sanırım devriye amaçlı geziyordu, balıkçılarla ilgilenmiyorlardı.