27-12-2012, 21:19
Dişli olmasada istavritler yeterim kadar gelmiş maşallah,tam lezzetli zamanı afiyetle Ali
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Bornova - izmir
26.12.2012 galata
|
27-12-2012, 21:19
Dişli olmasada istavritler yeterim kadar gelmiş maşallah,tam lezzetli zamanı afiyetle Ali
![]()
Bornova - izmir
27-12-2012, 22:57
Ali afiyet olsun
![]() ![]() bir dahakine mangallik cikar insallah ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
28-12-2012, 00:08
ali aline sağlık akşamlıklar çıkmış afiyet olsun rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
28-12-2012, 03:18
ALTAYLI yazdı:Ali tebriklerabi sen bu hizla her yere yetisirsin benimde artik vaktim bol artik bolca balik tutarim havalar guzel oldukca orhanekmekci yazdı:Dişli olmasada istavritler yeterim kadar gelmiş maşallah,tam lezzetli zamanı afiyetle Aliabi istavrit bakimindan cok guzel bir av oldu ama aklim disli ailesinde kaldi daha bogazi terketmeyecekler galiba en kisa zamanda kovayi onlarla senlendirecem Albatros-gr yazdı:Ali afiyet olsuneyvallah abi sagol bir dahaki gidiste mangali senlendirecem insallah bucalıfikret yazdı:ali aline sağlık akşamlıklar çıkmış afiyet olsun rast gele. tesekkurler abi zaten aksam sofrasina yetistirdim baliklari Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
28-12-2012, 09:14
çıtır çıtır boğaz istavriti,afiyet olsun alicim,ellerin dert görmesin.teşekkürler.
28-12-2012, 09:31
Dişli olmasa da yine de keyif yapmışsın Ali abi
![]() ![]()
Sazanları özledim...
28-12-2012, 19:08
bende senin hizanda köprünün karşı tarafındaydım..insan bir el sallar..bende yemli çok güzel istavrtiler aldım çinekoptan iriler lokum gibi..tebrikler ..daha ne olsun..daha bollarına inşallah..
![]() ![]() ![]()
28-12-2012, 22:24
yycolak yazdı:çıtır çıtır boğaz istavriti,afiyet olsun alicim,ellerin dert görmesin.teşekkürler.tesekkurler abi valla istavritler gercekten cok lezzetliydi rusan yazdı:Dişli olmasa da yine de keyif yapmışsın Ali abirusanim hava cok guzeldi gercekten cok keyifli oldu.makine zorlanmazya 6 degil 60 istavriti ceker,ama istavritler iri olunca gercekten kamisi oyle egiyorki makinayada kuvvet biniyor balik cektiginin keyfini yasiyorsun BALIK and OZAN yazdı:bende senin hizanda köprünün karşı tarafındaydım..insan bir el sallar..bende yemli çok güzel istavrtiler aldım çinekoptan iriler lokum gibi..tebrikler ..daha ne olsun..daha bollarına inşallah..ustadim kopruye gelince bir msj at yanindayim numarami vermistim oyle hatirliyorum,gunduz guzel balik vardi cinekop icin ilk defa koprude attim cok beklemedim ama sanirim hamsiyi takmayi beceremedim elimde dagildi hep,birde hazir kopru takimi vardi yanimda hazir takimla is olmaz pazartesi veya carsamba yine ordayim bu defa takimlari kendim yapicam Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
28-12-2012, 23:29
Bereketli olsun Ali kardeşim. Burada tezgahta gördüğümüz istavritler oldukça iri. Tadını çıkarın.Afiyet olsun..
![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|