Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motor önerilerinize ihtiyacim var
bende derimki 9.9 hp olsun yarın kayığı değiştirmek isteyebilirsin..Gulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bende derimki 9.9 hp olsun yarın kayığı değiştirmek isteyebilirsin..Gulumse

Bak bu sözün doğru HÜSEYİN abi bunu çogu kişiden duyuyorum ilerleyen zamanlarda küçügünü alan mutlaka 4,20 veya 4,50 la degiştirmek istiyorHappy
Bul
Aycan hayirli olsun..
ben 9.9 (four stroke)...dort zamanli tavsiye ederim..markasi sana kalmis..ben yamaha motorlari severim
elektrikli kesinlikle dusunme..
kazasiz belasiz bol balikli avlarda kulan
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hayırlısı olsun aycancım.elektrikli pek tavsiye edilmiyor.tabii sen bilirsin.Wink
Bul
ALTAYLI yazdı:Aycan öncelikle hayırlısı olsun.
Foça'da nerede bağlısın?
Tekne çift cidarmıdır yoksa tek mi?
3,5'luk tekne için 6hp idealdir. Bunun üstendeki güçler teknenin önünü çok kaldıracaktır. Sert havalarda sorun yaşayabilirsin.
30 yıl Foça'da tekneyle av yaptım evim vardı o denizi iyi bilirim.
Karar senin
Nerelerde av yapmak istediğini de yazarsan daha çok faydamız olabilir76

abicim tekne şu anda remzinin yeri var kamp alanı orada bağlı ben mera olarak orak ile hayırsız arasını siren kayalıklarını vede incir adasının arka tarafını düşünüyorum ancak şimdilik sadece kürekle orak civarlarında avlana biliyorum tamda mırmır zamanı bi ara av resimlerimi de paylaşacağım
Alkis phokai Alkis
Bul
arkadaşımda 4.5 metre polyester var onlarda 6 beygir motor var ve işimizi görüyor tekne büyütmek pek düşüncem değil ama büyütürsem de tahta düşünüyorum polyesterin sallantısına bir türlü alışamadım Gulumse
Alkis phokai Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi