Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonunda Boililerimiz
ufuktan26 yazdı:Ellerine sağlık Ruşan.Turnalardan sonra sıra sazanlara geldi desene.
Hadi rastgele GulumseSeerf

Artık bütün planlarım ve hazırlıklarım sadece sazan üzerine Ufuk Hocam, teşekkürler. Bu arada boilileri bir kere deneme fırsatım oldu, o da beraber gittiğimiz turna meramda, kaşıkla hiç turna alamadık ama bu boili ile bir tane aldık Siyirdim
Sazanları özledim...
Bul
Ruşan,İtalyan'lardan bile güzel becermişsiniz bu işi.Bence balıklar, balıklama atlar bu tombiklere.Herşey çok güzel.Avlarınız bereketli ve daim olsun.Alkis
Bul
Cahit Acun yazdı:Ruşan,İtalyan'lardan bile güzel becermişsiniz bu işi.Bence balıklar, balıklama atlar bu tombiklere.Herşey çok güzel.Avlarınız bereketli ve daim olsun.Alkis

Çok teşekkürler Cahit abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Artık bütün planlarım ve hazırlıklarım sadece sazan üzerine Ufuk Hocam, teşekkürler. Bu arada boilileri bir kere deneme fırsatım oldu, o da beraber gittiğimiz turna meramda, kaşıkla hiç turna alamadık ama bu boili ile bir tane aldık Siyirdim

Diğer tarafa mı attın sazan için ?

Boiliyle turna mı aldın ben mi yanlış anladım...Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Diğer tarafa mı attın sazan için ?

Boiliyle turna mı aldın ben mi yanlış anladım...Smile

Hayır hocam aynı yere, her zaman turna yakaladığım ufak yere attım. 3 kişi öğleye kadar kaşık denedik fakat kaşığa gelmeyen turna sabah hava aydınlanırken boiliye geldi Gulumse

14 Ekim Turna Avı - Amatör Balıkçı
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Hayır hocam aynı yere, her zaman turna yakaladığım ufak yere attım. 3 kişi öğleye kadar kaşık denedik fakat kaşığa gelmeyen turna sabah hava aydınlanırken boiliye geldi Gulumse

14 Ekim Turna Avı - Amatör Balıkçı

Şaşırmadım dersem yalan olur..Bütün literatürler değişecek desene.Alkis Boiliye turna haaa.. SmileSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bizde şaşırdık hocam ama bu boililere dayanılmayacak gibi değil ki Siyirdim
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi