16-07-2012, 19:48
ALTAYLI yazdı:Harikasnız harıka.Çok daha iyileri ufukta görünüyor
İnşallah Ercan abi beklemedeyim

Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
cihan deniz İzmir'de
|
16-07-2012, 19:48
ALTAYLI yazdı:Harikasnız harıka. İnşallah Ercan abi beklemedeyim ![]()
16-07-2012, 20:18
yycolak yazdı:ne yazacağım bensiz gitmişler.zor tutarlar çipurayı. yycolak yazdı:bensiz giderseniz yine tutamazsınız.ona göre.dua etmedim.sadece çağırmadığınıza kızdım.yetmezmi. yani sen şimdi bucalı fiko abime sen balıktan anlamıyorsun anca ben tarif edersem tutarsın falanmı demek istedin.maf et onu fiko abim bak sana neler demiş ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
16-07-2012, 20:26
araphüso26 yazdı:yani sen şimdi bucalı fiko abime sen balıktan anlamıyorsun anca ben tarif edersem tutarsın falanmı demek istedin.maf et onu fiko abim bak sana neler demiş yokbe arabım şekerim söylemez ![]() gaza gelirse söyleyebilir. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-07-2012, 20:30
bucalıfikret yazdı:yokbe arabım şekerim [SIZE="4"]söylemez [/SIZE]Anlayamadım şimdi ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
16-07-2012, 20:33
orhanekmekci yazdı:Anlayamadım şimdi [SIZE="7"]söylemezzzzzz[/SIZE]orhan baba ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-07-2012, 20:34
orhanekmekci yazdı:Anlayamadım şimdisöylemiş babacım söylemişşşşşşş ![]() bucalıfikret yazdı:[SIZE="7"]söylemezzzzzz[/SIZE]orhan baba sen kendini kandır be bucalı abim kalbinin temizliğinden yazılanlarıda anlamamaya uğraşıyorsun demiş işte ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
16-07-2012, 20:39
araphüso26 yazdı:söylemiş babacım söylemişşşşşşş hadi bakalım söyledimi söylemedimi ![]()
17-07-2012, 01:10
olacak olacak kısmetse bayramdan sonra bende ekibe katılıcam alacağız güzel bir alyanak ortam harika ekip zaten on numara eksik olan çupra oda gelecek abi gelecek az kaldı selamlar sevgiler.
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
17-07-2012, 19:24
bahriyeli yazdı:olacak olacak kısmetse bayramdan sonra bende ekibe katılıcam alacağız güzel bir alyanak ortam harika ekip zaten on numara eksik olan çupra oda gelecek abi gelecek az kaldı selamlar sevgiler. İnşallah İsmail abi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Izmir aliaga göleti | uzun murat | 18 | 4,573 |
27-04-2011, 19:23 Son Yorum: uzun murat |
|
deniz havası | bahriyeli | 18 | 2,853 |
24-03-2010, 21:32 Son Yorum: mariner8 |