17-07-2012, 08:46
Cihan Deniz yazdı:Teşekkürler Yalçın abi çok faydalı bilgiler
eyvallah kardeşim.

boğulma gerçeği.
|
17-07-2012, 08:46
Cihan Deniz yazdı:Teşekkürler Yalçın abi çok faydalı bilgiler eyvallah kardeşim. ![]()
17-07-2012, 09:02
ALTAYLI yazdı:Yalçın sen ne diyorsunuz abicim ya. Aklımız alma, aman diyeyim. Tabii ki geçmiş olsun ama lütfen dikkat bende çok şaşırdın be abicim.kızmak ne kelime döversin bile sen benim abimsin.ama inan hanımın aklı gitmiş.yanyana olmaları çok enteresan.şimdi her şey değişti.saniye saniye göz altında.hemde birkaç kişi tarafından.bir musibet bin nasihatten evladır. ![]()
17-07-2012, 09:03
yalova tatar yazdı:şekerim öncelikle kara kıza ve size çok çok geçmiş olsun eyvallah şekerim... ![]()
17-07-2012, 11:48
2008 yılında marmariste benim oğlanlarla denize girerken arkamda sadece baba diye bildi bir baktım eller havada baş suyun içinde geri dönmeyide akıl edemiyor.Kucakladım hemen gözden ayırmaya gelmiyor.Paylaşım güzel teşekkürler yalçın abi suda her zaman tehlike var.
Memleket SİVAS/Şarkışla
17-07-2012, 13:33
muratcoskun yazdı:önemli bir bilgilendirme oldu,çok teşekkürler. hemde şaşırtıcı muratcım.bende size teşekkür ederim. ![]()
17-07-2012, 13:34
Köksal yazdı:2008 yılında marmariste benim oğlanlarla denize girerken arkamda sadece baba diye bildi bir baktım eller havada baş suyun içinde geri dönmeyide akıl edemiyor.Kucakladım hemen gözden ayırmaya gelmiyor.Paylaşım güzel teşekkürler yalçın abi suda her zaman tehlike var. allah korumuş köksalcım.çok dikkatli olmak lazım çooook. ![]()
17-07-2012, 18:56
yycolak yazdı:bende çok şaşırdın be abicim.kızmak ne kelime döversin bile sen benim abimsin.ama inan hanımın aklı gitmiş.yanyana olmaları çok enteresan.şimdi her şey değişti.saniye saniye göz altında.hemde birkaç kişi tarafından.bir musibet bin nasihatten evladır. Tamam işte aynen öyle devam abicim. Hayırlı olmuş işte ![]()
17-07-2012, 19:10
ALTAYLI yazdı:Tamam işte aynen öyle devam abicim. Hayırlı olmuş işte sağol abicim.şu an yine denizde ama dört kişinin kontrolünde ve boynuna kadar suda.yinede allah yazmamış olsun. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
boğulma kurtarma | LeVrEkCi | 5 | 3,391 |
06-07-2007, 21:02 Son Yorum: çatalca 84 |