Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012-2013 Açılış videoları-2
tebrik ediyorum aynalılar harika.kefal bir ara sizi terketmeyecek sandım zor ayrıldı sanki teşekkür eder gibi birkaç kez tur attı pozunu verdi ve gitti.devamını diliyorum rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:tebrik ediyorum aynalılar harika.kefal bir ara sizi terketmeyecek sandım zor ayrıldı sanki teşekkür eder gibi birkaç kez tur attı pozunu verdi ve gitti.devamını diliyorum rastgele.AlkisAlkisAlkis

Çok teşekkür ederiz arkadaşım.
Kefal geri dönmeyecek diye bizi korkuttu ama toparlanıp yol aldı.Çok güzel duygular bunlar.Sizlere daha güzel avlar dilerim.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Merhaba Mustafa abi, boili karışımı hala gelmediği için daha boili yapımına başlayamadım. Montajlara başladığımda buraya tek tek koyacağım. Herşeyden önce daha sezonu bile açamadım Snifsinf sezon öncesi hazırlıklarımı tamamlayamadığım gibi hala çok eksiğim var, son bir aydır bütün aksilikler beni buluyor. Bir ayda 3 kamışım kırıldı:, bir makinem bozuldu Snifsinf. Boş durmaktansa şuanda bütün vaktimi avlak arayarak geçiriyorum.
Sazanları özledim...
Bul
Alkis Alkis Videoların tamamını tek tek seyrettim. Muhteşem organize olmuş bir ekip arkadaşlığı. Amaçlarının dışaına çıkmayan güzelde bir dostluk olduğu belli. Avlarınız daim olsun. Ekipmanlarınıza, davranışnıza, dostluğunuza, mütevaziliğinize hayran oldum. Alkis
Bul
mustafa abi sen istanbulda ne taraftasın?sarıyer tarafına yolun düşerse her zaman beklerim.Gulumse
Bul
rusan yazdı:Merhaba Mustafa abi, boili karışımı hala gelmediği için daha boili yapımına başlayamadım. Montajlara başladığımda buraya tek tek koyacağım. Herşeyden önce daha sezonu bile açamadım Snifsinf sezon öncesi hazırlıklarımı tamamlayamadığım gibi hala çok eksiğim var, son bir aydır bütün aksilikler beni buluyor. Bir ayda 3 kamışım kırıldı:, bir makinem bozuldu Snifsinf. Boş durmaktansa şuanda bütün vaktimi avlak arayarak geçiriyorum.

Rusan başına gelen olumsuzlluklar inşallah son olur.Montajlarını bekliyorum.

nihatkr yazdı:Alkis Alkis Videoların tamamını tek tek seyrettim. Muhteşem organize olmuş bir ekip arkadaşlığı. Amaçlarının dışaına çıkmayan güzelde bir dostluk olduğu belli. Avlarınız daim olsun. Ekipmanlarınıza, davranışnıza, dostluğunuza, mütevaziliğinize hayran oldum. Alkis

Çok teşekkür ederiz.Ekip işi olmasaydı bu güzellikler çıkmazdı meydana.İlginizden dolayı sağolun.

LeVrEkCi yazdı:mustafa abi sen istanbulda ne taraftasın?sarıyer tarafına yolun düşerse her zaman beklerim.Gulumse

Ben Ümraniye de ikamet ediyorum.İşyerim Kozyatağında.İnşallah yolum düşerse uğrarım Nihat. Sizde bu tarafa geçerseniz her zaman beklerim. Gulumse
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013-2014 Kapanış Organizasyonu Mustafa DEDEMLİ 20 3,380 01-04-2014, 11:13
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  May carp 2013-2014 sezon açilişi Mustafa DEDEMLİ 23 5,238 09-07-2013, 23:15
  CCB ve MAY CARP 2012-2013 Sezon kapanışı Mustafa DEDEMLİ 13 3,099 07-04-2013, 17:09
  2012-2013 Açılış videoları-1 Mustafa DEDEMLİ 21 4,491 02-07-2012, 11:39
  2012-2013 Açılış Organizasyunu Mustafa DEDEMLİ 28 4,987 02-07-2012, 10:34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi