Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hobimi tescil ettirdim, işte tescil belgesi :)
Berkan belgen güzelmişWink
Güle güle kullan.

maceratorr yazdı:şöyle bir tezat var,17 tl fiyatı olan,hiçbir kanuni geçerliliği olmayan ve fakat tarım köyişleri bakanlığının gıda kontrol teknikerliği tarafından verilen bir belge.kel alaka değilmi?

Türkiye'ye hoşgeldiniz...Hadiordan
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
maceratorr yazdı:o belgeden bende de var.aslında belge bile denemez çünkü yasal hiçbir geçerliliği yok ve 17 tl gibi yüksek bir bedeli var.yani keşke av pulu gibi geçerliliği olsa ama o da yok.
şöyle bir tezat var,17 tl fiyatı olan,hiçbir kanuni geçerliliği olmayan ve fakat tarım köyişleri bakanlığının gıda kontrol teknikerliği tarafından verilen bir belge.kel alaka değilmi?yani sadece biyerlere gelir olsun diye alınan bir para.malesef bu durum tatlısu balık avcılığında devlet eliyle yaklaşım olarak hangi seviyede olduğumuzu gösterir.
ve malesef ben de aynı senin gibi düşünerek,aslında sırf da egomu tatmin etmek için ve içim rahat olsun diye 17 tl ödeyerek 2 tl de kaplatmasına vererek toplam 19 tl ye mal ederek bu belgeye sahip olmuş oldum.

Rıfat kardeşim, aslında o belgenin yanında 2\2 tebliğ kitapçığı verilmekte idi ve çok güzel dayanıklı bir kitapçıktı ancak son 2 turda bende görmez oldum Mahcup en azından o güzelliği vardı o kadar. Yani sonuna kadar haklısın.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Berkan belgen güzelmişWink
Güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim, şimdi birilerinin gelip belge kontrolü yapmasını bekliyorum Siyirdim
MaVrUşGiL yazdı:Rıfat kardeşim, aslında o belgenin yanında 2\2 tebliğ kitapçığı verilmekte idi ve çok güzel dayanıklı bir kitapçıktı ancak son 2 turda bende görmez oldum Mahcup en azından o güzelliği vardı o kadar. Yani sonuna kadar haklısın.

Bak o zamanlar ne güzel ve anlamlıymış uygulama Mahcup
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
güle güle kulanman dileğiyle...artık kutlarız bir gün belgeni..
Bul
Sağol Ahmet.. artık ramazandan sonra kutlarız.. bu cumartesiden itibaren marmara adası avlarıma başlıyorum nihayet.. temmuzda çok güzel raporlar paylaşmayı hedefliyorum Seerf
Bul
Alkishayirli olsun BerkanAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Alkishayirli olsun BerkanAlkis

Sağol Faruk abi Smile Yunanistanda durum nasıl? İstiyorlar mı, belge zorunluluğu vardır orda sanırım..
Bul
Hayırlı olsun. 76 Belge belgedir ve bence de olmalıdır76
Bul
ALTAYLI yazdı:Hayırlı olsun. 76 Belge belgedir ve bence de olmalıdır76

Sağol Ercan abi, kesinlilke katılıyorum.. 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte Çipuralarımın ALTAYLI 39 3,894 31-01-2013, 23:37
Son Yorum: istavritci