30-05-2012, 16:40
Tortilla dürüme sarılı, mantar ve biber ile sote edilmiş ızgara tavuk göğsü şeritleri, avokado sosu, domates, turşu, kızarmış patatesler
Kullanılan Malzemeler
30 Cm 1 Adet Tortilla
100 Gr Tavuk Göğsü
40 Gr Domates
40 Gr Kornişon Turşu (2 dilim uzun kesilmiş)
150 Gr Patates
50 Gr Soğan Kuru
10 Gr Sarımsak
20 Gr Mantar
20 Gr Avokado Sos
2 Gr Tuz
2 Gr Kekik
30 Gr Mozerella Peynir
1/10 Adet (1 Dal) Maydanoz (1 gr)
5 Gr Krema
20 Gr Ayçiçek Yağı
20gr maskolin yeşillikleri
40 gr iceberg
5gr taze baharatlar (maydanoz, dereotu, nane, salatalık kabuğu, taze soğan)
1gr maydanoz yağı
Hazırlanışı: Ayçiçek Yağında Karınca başı doğranmış soğan, sarımsak,biber,mantar sobelenir.Karınca baş doğranmış tavuklar ilave edilir tuz,karabiber,kekik,içi alınmış domates ilave edilerek sotelenir.Maydanoz ilave edilip ocakan alınır.Tortilla ekmeğine avokado sos ve sarımsak yoğurtlu sos sürülür.Hazırlamış olduğumuz harca Mozerella peyniri ilave edilir.Marul çeşitleriyle beraber Tortilla ekmeğine koyulur.Dürüm şeklinde sarılıp ızgarada kızartılır.Ortadan çapraz kesilerek patates,salata ve patates ile sıcak şekilde afiyetle yenir...
Kullanılan Malzemeler
30 Cm 1 Adet Tortilla
100 Gr Tavuk Göğsü
40 Gr Domates
40 Gr Kornişon Turşu (2 dilim uzun kesilmiş)
150 Gr Patates
50 Gr Soğan Kuru
10 Gr Sarımsak
20 Gr Mantar
20 Gr Avokado Sos
2 Gr Tuz
2 Gr Kekik
30 Gr Mozerella Peynir
1/10 Adet (1 Dal) Maydanoz (1 gr)
5 Gr Krema
20 Gr Ayçiçek Yağı
20gr maskolin yeşillikleri
40 gr iceberg
5gr taze baharatlar (maydanoz, dereotu, nane, salatalık kabuğu, taze soğan)
1gr maydanoz yağı
Hazırlanışı: Ayçiçek Yağında Karınca başı doğranmış soğan, sarımsak,biber,mantar sobelenir.Karınca baş doğranmış tavuklar ilave edilir tuz,karabiber,kekik,içi alınmış domates ilave edilerek sotelenir.Maydanoz ilave edilip ocakan alınır.Tortilla ekmeğine avokado sos ve sarımsak yoğurtlu sos sürülür.Hazırlamış olduğumuz harca Mozerella peyniri ilave edilir.Marul çeşitleriyle beraber Tortilla ekmeğine koyulur.Dürüm şeklinde sarılıp ızgarada kızartılır.Ortadan çapraz kesilerek patates,salata ve patates ile sıcak şekilde afiyetle yenir...