Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avlarımla Merhaba !
arda aramıza hoşgeldin kefaller güzel nefesine saglık nihat abinin dedigi gibi dikkatli ol balıgın büyüklügüne büyüsüne kapılma endeyerlisi sensin bunu unutmaAlkisAlkisAlkis
Bul
arda vayyyy... hem karizmatik, hem genç, hem oltada hem de dalışta başarılı, bir de yakışıklı bak kardeşim bunların hepsi herkeste bulunmaz tebrikler başarılar, sürekli aramızda ve güzel avlarla bulunman dileğiye... Alkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
ben şimdi sana nasıl imreniyorum bilemezsin, ben de kendimi bildim bileli dalıyordum, tabiri caizse doğduğumdan beri deniz dibindeydim, ben denize girdimmi babam elinde dürbünle beklerdi kıyıda ama işte üstüne çok düşmenin sonucu; çok özledim denizin altını, kulaklarımdan dolayı ne yazık ki 20 senedir dalamıyorum, silikon kulaklıklar da pek durmuyor kulakta, sen sen ol aman aşırı gitme, herşey bir anda oluyor hayatta aman sen dikkatli ol kardeşim. Korkman için değil dikkatli olman için söylüyorum...
(ilk resimdeki dalmayı öğrendiğim abimdir, diğer resimlerdeki sarı çocuk da benim Smile)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
mekan da kırkpınar sitesimi yoksa Arda Gulumse geçen yaz bi tane kefal almıştım zıpkınla oralardan, bu yaz öğret bana şu işide bizde üç beş hava atalım kardeşim. tebrik ediyorum seni Alkis
Bul
öncelikler aramıza hoşgeldin. yeni paylaşımlarını bekleriz. avında bereketli geçmiş. eline sağlık.Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi