Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avlarımla Merhaba !
Merhaba,

Forumda açtığım konu da tanışmıştık. Kuru kuruya tanışmak olmaz, benimle ilgili fikir edinin istedim. Yazdan birkaç av fotoğrafı ekledim, daha iyileri sizlerin olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Vay vay vay 15 yaşında hem karizma hem beceri helal olsun Alkis

Bizim oğlan 11 karizma var, avcılık yeni yetişiyor Siyirdim

Av zıpkın zannedersem. Fotolar için teşekkürler. Yeni avlarını da bekleriz. Seerf
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:Vay vay vay 15 yaşında hem karizma hem beceri helal olsun Alkis

Bizim oğlan 11 karizma var, avcılık yeni yetişiyor Siyirdim

Av zıpkın zannedersem. Fotolar için teşekkürler. Yeni avlarını da bekleriz. Seerf

Tam zamanı 11 Smile Bende dalışa o yaşlarda başladım sayılır..

Evet, Av Zıpkın . . .
Bul
arda gelecekte senden güzel levrekler,sinaritler göreeğimize eminim şimdiden iyi işler çıkartmaya başlamışsın,aman şu dalışın büyüsüne kapılıp fazla derinlere inme bilinçli keyifli dalışlar yap bizlerde zevkle seyredelim seni..
inşallah birgün beraber dalış yapmak kısmet olur.nefesine sağlık.tebrikler.Alkis
Bul
ardAvcioglu yazdı:Tam zamanı 11 Smile Bende dalışa o yaşlarda başladım sayılır..

Evet, Av Zıpkın . . .

ben dalışa 9 yaşında başladım ama o zamanlar zıpkınla dalmazdım denizin dibini seyretmeye birde ağa tekir kovalamaya girerdim sonrasında zıpkınla dalmaya başladım taaki bu zamana kadar..daha bugün düşünüyordum nisan gelsede dalmaya başlasam şimdiden özledim suyun altını.
Bul
ardAvcioglu yazdı:Merhaba,

Forumda açtığım konu da tanışmıştık. Kuru kuruya tanışmak olmaz, benimle ilgili fikir edinin istedim. Yazdan birkaç av fotoğrafı ekledim, daha iyileri sizlerin olsun.

Paylaşımın harika kefallerde harika yenilerini bekleriz. Sen daha harikasın tebrikler.
Bul
Maşallah arda bereketli olsun diyelim güzel bir av olmuş.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Arda, güzel görüntüler için teşekkür ederim AlkisSeerf balıklar çok güzel, hepsi bir kenara barbuna bayıldım Smile
yeni ve keyifli farklı paylaşımlarınla tekrar buluşmak üzere Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben dalışa 9 yaşında başladım ama o zamanlar zıpkınla dalmazdım denizin dibini seyretmeye birde ağa tekir kovalamaya girerdim sonrasında zıpkınla dalmaya başladım taaki bu zamana kadar..daha bugün düşünüyordum nisan gelsede dalmaya başlasam şimdiden özledim suyun altını.

Senin için ''BABASININ'' oğlu desek terinde olurmu.HappyHappyHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben dalışa 9 yaşında başladım ama o zamanlar zıpkınla dalmazdım denizin dibini seyretmeye birde ağa tekir kovalamaya girerdim sonrasında zıpkınla dalmaya başladım taaki bu zamana kadar..daha bugün düşünüyordum nisan gelsede dalmaya başlasam şimdiden özledim suyun altını.

Ben de 10 yaşıma kadar deniz kabuğu topladım Smile şuan içine yattığım erişteleri korkarak izledim. Denizin dibini gören çoğu kişi gibi benim de ilgimi çekti ve ben ona yaklaştıkca o beni daha da çekti... Dalgıç oldum çıktım Smile

Nerelerde dalıyorsunuz ? Yöre olarak, enez tarafına geldiniz oluyor mu ?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi