Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
seferihisar avlanma yerleri
ALTAYLI yazdı:Pekala abicim sen neredesin. Ne zamanlar çıkıyor neler yapıyorsun. Benim sığacıktan çıkıp o bölgede ciddi balık alan arkadaşlarım var. Özellikle Mercan konusunda baya iyi işler çıkarıyorlar. Onlara sorup öğrenelim. Ben o bölgede daha çok Saklıkent tarafında çıkıyorum. Açıklarda kılıç-Orkinos, içerlerde ise palamut-torik ve turna alınıyor76

Ercan abi kılıç,orkinos var da sen hala ne duruyorsun Smile Yakında bekliyoruz şöyle en kılıcından Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Ercan abi kılıç,orkinos var da sen hala ne duruyorsun Smile Yakında bekliyoruz şöyle en kılıcından Seerf
Ahhh be canım abicim en çok istediğim şeylerden biri de, istediğim anlarda istediğim denizlere açılmaktır. Ama o kadar çok tren kaçırdık ki binemediğimiz74 tekneye bir şey diyemiyoruz. Onun için siz siz olun buldunuz mu yapıştırın76
Bul
Bunu aklımda tutacağım.76 Yine de hiç belli olmaz Ercan abicim, insanın karşısına ummadığı anda güzel fırsatlar çıkabilir.Oltana takılmayı bekleyen bir kılıç vardır belki bir yerlerde.Neden olmasın.Sevgi dolu günler dilerim..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ALTAYLI yazdı:Pekala abicim sen neredesin. Ne zamanlar çıkıyor neler yapıyorsun. Benim sığacıktan çıkıp o bölgede ciddi balık alan arkadaşlarım var. Özellikle Mercan konusunda baya iyi işler çıkarıyorlar. Onlara sorup öğrenelim. Ben o bölgede daha çok Saklıkent tarafında çıkıyorum. Açıklarda kılıç-Orkinos, içerlerde ise palamut-torik ve turna alınıyor76

Ercan abi mercan ile başlayalım derim kılıç orkinos tecrübem yok. 1-2 nokta verirsen sevinirim. hatta testini beraber yapabiliriz.
Bul
Akarca açığında küçük bir ada topluluğu (adı küçük ada) var onun civarında çok güzel iri karagözler yakalamıştık. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
dincobey yazdı:Ercan abi mercan ile başlayalım derim kılıç orkinos tecrübem yok. 1-2 nokta verirsen sevinirim. hatta testini beraber yapabiliriz.

Birlikte test etmek çok daha keyifli olacaktır. Önümüzdeki günler için haberleşelim. Ayrıca Palamut ve kılıç ı da 2 saat test ederiz 0532 556 8149
Bul
limanınızda kozan diye bitekne var onla tanış senimercan kayalıklarının kıralına götürsün ilk teknemi o koça mercanları görünce almıştım bizi bakıga çıkar demiştik olmaz demişti ama nemercanlardı onlar en ufagı 450 500gr 98 adet
Bul
acemi dalgıç yazdı:limanınızda kozan diye bitekne var onla tanış senimercan kayalıklarının kıralına götürsün ilk teknemi o koça mercanları görünce almıştım bizi bakıga çıkar demiştik olmaz demişti ama nemercanlardı onlar en ufagı 450 500gr 98 adet

en kısa zaman da kozan isimli teknenin sahibiyle görüşeceğim. çok saol.
Bul
acemi dalgıç yazdı:limanınızda kozan diye bitekne var onla tanış senimercan kayalıklarının kıralına götürsün ilk teknemi o koça mercanları görünce almıştım bizi bakıga çıkar demiştik olmaz demişti ama nemercanlardı onlar en ufagı 450 500gr 98 adet

denizde mercan bırakmamışınız muratcım.o gramajda 45-50 kilo balık eder.hala kaldımı acaba.Mahcup
Bul
dincobey arkadaş ercan abiyle buluşmanı tavsiye ederim.rast gele.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbul için akşam balık avlanma yerleri kzltp 7 1,748 03-08-2012, 22:19
Son Yorum: yycolak
  İstanbul avlanma yeri muhammed tr 5 1,345 01-08-2012, 13:21
Son Yorum: muhammed tr
  gece avlanma ile ilgili hulusi türk 5 1,920 17-05-2007, 18:07
Son Yorum: hulusi türk

Hızlı Menü: