Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fener`de bu kadar oluyor:(
Aretlik balıkçılık zevkini yapmışsınız ya sen ona bak Affet denizin ortasında ( gorgıno ) kahvesini yudumlaman yeter ,
İsparileri bizim eski deniz komşusuna götür tatlısını yapsın HeheHehe
İnşallah birdahaki sefere balıklar gönlünce olur Affet rastgele 76
Bul
Faruk abi bizden ve meralardan uzaklastin biz ve baliklar seni arar olduk, saglik olsun abi keyfi yeter bu avin.
Merak etme bizim tararfta da paragatta birsey yok Serkan atti ve pek kayda deger yok dedi baliklari gormedim ama, bana soyledigi kadariyla biliyorum.Alkis
Bul
faruk abi fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam balık az diye sitem edip durma bre bak eskişehir grubu kurudu kuruduHehe bense taaaa sizin oralara balığa gidiyom stresimi atim diye ya bizim yerimizde olsan napacan Baby sen yinede yat kalk Affet et bazıları kuyruk bile göremiyorlarmış baksana Siyirdim rastgele artık sizin sezon başlar bundan sonra 76

naxos 5 yazdı:abi, bakıyorum artık kokalları da sepete atıyorsun. Happy
geçen sene dediklerimi hatırlıyor musun?Siyirdim

ALTAYLI yazdı:Faruk sana katılmamak mümkün değil. Özellikle ön hazırlığı çok zahmetli olan ve türlü hayaller kurulan avların böyle sonuçlanması can sıkıcıdır. Neyse nasılsa daha iyilerini kıstıracaksın. Az ama yakışıklılarmış. Afiyet olsunSeerf76

makineci yazdı:Faruk abi bizden ve meralardan uzaklastin biz ve baliklar seni arar olduk, saglik olsun abi keyfi yeter bu avin.
Merak etme bizim tararfta da paragatta birsey yok Serkan atti ve pek kayda deger yok dedi baliklari gormedim ama, bana soyledigi kadariyla biliyorum.Alkis

maceratorr yazdı:faruk abi fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.

guzel yorumlariniz icin
cok tesekkurler beyler..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
mariner8 yazdı:Aretlik balıkçılık zevkini yapmışsınız ya sen ona bak Affet denizin ortasında ( gorgıno ) kahvesini yudumlaman yeter ,
İsparileri bizim eski deniz komşusuna götür [SIZE="7"]tatlısını[/SIZE] yapsın HeheHehe
İnşallah birdahaki sefere balıklar gönlünce olur Affet rastgele 76

sagol aretlik..senin raporunuda bekliyoruz..siz balik merlarindasiniz...artik guzel baliklari sizlerde gorecegiz..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

yukarida Ahmet arkadasiminin tatli olayina bir aciklik getireyim....
Imaret`te...cadir dedigimiz..prefabrik evlerde kaliyoruz..Mehmet arkadasim ile devamli paragat atiyoruz...asagida,arka planda olan kisi..
kayinbederi..Mehmet`in,paragattan ciktigimizda,her zamann isparileri istiyor..onun icinde isparileri aliyorduk...guzel boy baliklar cikar...o ispariister..kizartmasina..bayilirdi..
bir gun yine paragat attik..ispari istilasi...o kadar cok ki soyliyemem..
ben isparileri kovaya doldurdum,Sabri abi..bak sana bir kova ispari....al bunlarin ,tavasini,corbasini,tursusunu tatlisini yap.....artik bunlar hepsine yeter demistim..Siyirdim
yukarida Ahmet`in yazdigi soz oradan kaldi...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abi maşallah..her halükarda görüntüler harika..rastgele..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
güzel balık çeşitleri gördükçe diyorum ben bu balıkları ne zman yakalayacam yaaaaaa
Bul
faruk olta ve paragat görevini yapmış afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Can ARSLAN yazdı:abi maşallah..her halükarda görüntüler harika..rastgele..

ssevdim yazdı:güzel balık çeşitleri gördükçe diyorum ben bu balıkları ne zman yakalayacam yaaaaaa

bucalıfikret yazdı:faruk olta ve paragat görevini yapmış afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf

tesekkurler beyler..
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,331 28-12-2014, 16:02
Son Yorum: Albatros-gr
  porto lagos - fener arası... naxos 5 71 8,808 02-12-2009, 10:18
Son Yorum: bestvz
  ANTALYA FENER AÇIĞI ekmekçi 12 2,799 06-06-2007, 08:55
Son Yorum: ANTALYALI07
  Böyle havada ancak bu kadar olur.... ishak BALLICA 5 2,276 06-11-2006, 11:01
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü: