Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şile,avşa giden varmı
şile veya avşa nasıldır şimdi ve nerede kalınır tavsiye edebileceğiniz yer varmı.
Bul
Şileyi iyi bilmem ama Avşa sezonda güzeldir. Ben Marmara Adası'nın yerlisi sayılırım, Avşa adası tam karşımızdadır, daha çok gençler tarafından tercih edilir, sezonda çok kalabalıktır ve eğlencesi boldur. Adanın Marmara adasına bakan kısmı Yiğitler köyüdür, arka tarafı Avşa merkez. Balıkçılık için soruyorsan çok bereketli olmadığını biliyorum, Marmara Adası balık için çok daha uygundur. Dün adadan dönen kayınpederim tekne ile çapariye çıkanların hala ful çektiklerini söyledi, yazın da aynıydı, 2 saatte tek başıma 3-4 kilo istavrit alıyordum. Tatil için ise şu anda sezon bitti gibi bişey, tam bitmese bile sakindir şimdi, yarıdan fazlası boşalmıştır. Otel ya da pansiyon olarak sıkıntı yaşanmaz, temmuz ve ağustosta ful çeker ama. İnternetten arama yaparak otel ve pansiyonlar için bilgi alınabilir.
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ağvada birçok pansiyon var ben şileye gittim ağvaya gitmedim ama gidenlerin anlattığına göre çok güzel yerlermiş,ilk fırsatta bende gitmk istiyorum.
Bul
Hmm Avşa yazmış arkadaş Ağva mı yazmak istedi acaba Mahcup
Bul
xfisher yazdı:Hmm Avşa yazmış arkadaş Ağva mı yazmak istedi acaba Mahcup

bende şile görünce yanını okumadan ağva sandım Siyirdim
Bul
Bayağı da anlatmışsın Berkan Hehe

SiyirdimHappy
Bul
maxtar yazdı:Bayağı da anlatmışsın Berkan Hehe

SiyirdimHappy

yaw avşa diyince ben de anlattım, bildiğim yer sonuçta Smile olsun bilgiden zarar gelmez, birinin işine yarar mutlaka Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,763 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  yönetimden bir isteğiniz varmı? LeVrEkCi 59 5,174 01-05-2012, 00:37
Son Yorum: Ayhan ZERENER
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,970 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı ssevdim 12 4,613 13-09-2011, 23:24
Son Yorum: ufuktan26
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,008 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi