Yorumları: 25,969
Konuları: 290
neamsy yazdı:merhaba arkadaşlar deniz sevdalılar.
bende denizlere aşık biri olarak bir tekne aldım arkadaşlarımın ahşap ve fiber tekneleriyle balıga cıkıyordum sonra kendim almaya karar kıldım fiber 6.30luk bir fiber aldım fiber hakkında bir çok eleştiri yapılıyor normal olarak fakat bazı hususlara bakmak lazım.
benim aldıgım tekne 6.30 boyunda 2m eninde ve yapımı izmir ve denge dagılımı çok iyi agırlıgıda ii 1100kg 10bg lik makinayla 8-10mil yapıyor ahşaptan daha hızlı bakımı çok rahat 2 yılda bir zehirli boya o kadar maddi olarak ahşap daha fazla yoruyor zaman istiyor .tabiki ahşabında avantajları var ama benim kiriterlerime uyun sağlam yapım bir fiber bu fiberlerin fiyatı biraz yüksel ama bakımdan cıkarıyor su girdi şişti derdi yok.çanakkale bogazındamotor üstü çalışmalarda saroz da hiç sorun cıkarmıyor benim görüşlerim budur deniz sevdalıları.
Ibrahim oncelikle hosgeldin..
teknen cok-cok guzel..
kazasiz belasiz bol balikli avlarda kullan..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
aynen ibrahim hoş geldin

fiber her zaman iyidir
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 47
Konuları: 3
LeVrEkCi yazdı:aytekin benim ilk teknem 4 metre istanbul yattı tekneye 9,9 hp mercury bağladık motor kuvvetli geldi dolayısıyla dalgalardan uçmak hoşumuza gitti hatta taşş dökerken doktor git ata bin hopla zıpla demişti ben tekneyle dalgalarda hopladım zıpladım o gece taşı düşürdüm ama tekne o kullanımdan çok yıprandı yani kısaca anlatmak istediğim 4 metrelik tekneye 9,9 fazla bile ama 9.9 kullanacaksan sen sen ol taş dökmeye çalışma 
bak teknenin son hali burada var
amatorbalikci net/showthread.php?t=5624
bu arada bunu tamir edip kullanacam yeni aldığımı sattım bunla ve babamın tekne ile idare artık
Merhaba, yukarıdaki yazıda geçen linke tıkladığımda aşağıdaki mesajı alıyorum, sorun nedir ?
Forum Mesajı
mapaydin, Bu sayfaya giriş izniniz yok bunun birkaç sebebi olabilir:
Kullanıcı hesabınızın bu sayfada yeteri kadar izni olmayabilir. Yoksa başka bir üyenin mesaj’ınımı düzeltmeye, idari yönetim işlemlerine yada diğer izin sistemlerinde işlem yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Eğer mesaj göndermeye çalışıyorsanız ve başarısız oluyorsanız, Site yöneticisi hesabınızı durdurmuş olabilir, veya halen aktivasyon bekliyor olabilirsiniz.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o konu kaldırıldığı için kimse göremiyor tekne satılınca konu kaldırılmış
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
24-01-2012, 14:36
(Son Düzenleme: 24-01-2012, 14:39, Düzenleyen: nihatkr.)
Hay maşallah be, herkesin tekne geçmişini burada öğrendik

İstanbulda hiçbir zaman balıkçı barınaklarında yer bulunmaz. bu yer yoktur anlamına gelmez. Yer vardır ama barınak sahibi işine gelene verir. Çoğu zaman parada konuşmaz. (para ister elbette ama malesef herkesin parası oralarda geçmiyor. Daha çok rakı şişesi geçiyor

)
Ben bir fiber tekne sahibi olarak üstelik 7 metrelik. Kamaralı. Kesinlikle fiber diyorum. Zira bakımının ahşaptan çok farkı yok benim için ama, ömrünün uzun olduğu kesin.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Teknem yok ama bence de fiber

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]