Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni başlayana Kamış ve makine tavsiyesi (At çek için)
Aramıza hoş geldin Ahmet, makine için okuma da ryobide güzel. ama yine de okumanın surf makinelerinden şaşma derim. boğazda uzağa atış önemlidir. surf kamış alıcaksan makine de surf olsun hatta misine bile. kamış için de lineaffe den şaşma derim. bütçene uygun olarak turnafresh'i önerebilirim. atarı da boğaz için uygundur. kamış uzunluğu , kendi boyunla doğru orantılı. örneğin 1.60 lık bir insan 4.50 bir surf kamışla ağır kurşun atarken dengeyi sağlamakta güçlük çeker ve atış performansı düşer.O yüzden kamış boyuna sen karar vericeksin.
Sazanları özledim...
Bul
Alıntı:Aramıza hoş geldin Ahmet, makine için okuma da ryobide güzel. ama yine de okumanın surf makinelerinden şaşma derim. boğazda uzağa atış önemlidir. surf kamış alıcaksan makine de surf olsun hatta misine bile. kamış için de lineaffe den şaşma derim. bütçene uygun olarak turnafresh'i önerebilirim. atarı da boğaz için uygundur. kamış uzunluğu , kendi boyunla doğru orantılı. örneğin 1.60 lık bir insan 4.50 bir surf kamışla ağır kurşun atarken dengeyi sağlamakta güçlük çeker ve atış performansı düşer.O yüzden kamış boyuna sen karar vericeksin.

boyum 1.77 4.50 olmazmı. olmadı 4.20 alırım sorun yapmaz 30cm için Big Grin

OKUMA nın surf makinelerinin adları ne olarak geçiyor ? Lineaffe ye kanım ısındı baya çok teşekkürler. kamış konusunda kararım belirleşti Turnasurf 4.20
Okuma nın makine için hangilerini söylersiniz Surf olarak
Bul
yorumlar gelmiş kardeşim kolay gelsin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Criticalwave yazdı:boyum 1.77 4.50 olmazmı. olmadı 4.20 alırım sorun yapmaz 30cm için Big Grin

OKUMA nın surf makinelerinin adları ne olarak geçiyor ? Lineaffe ye kanım ısındı baya çok teşekkürler. kamış konusunda kararım belirleşti Turnasurf 4.20
Okuma nın makine için hangilerini söylersiniz Surf olarak

OKUMA POWER LINER PL 860 MAKİNE 110 tl
Okuma Distance Surf 60 makine 90 tl

şunları bir incele istersen. kamışı bence 4.20 al. makine özelliklerinde surf olup olmadığı genelde yazıyor.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:OKUMA POWER LINER PL 860 MAKİNE 110 tl
Okuma Distance Surf 60 makine 90 tl

şunları bir incele istersen. kamışı bence 4.20 al. makine özelliklerinde surf olup olmadığı genelde yazıyor.

önerdiklerin hoşuma gittin hocam. Teşekkürler 2 sinden birini seçeyim . Smile
Bul
Okuma Distance Surf Pro makine 160 tl

Olan makineden aldım fakat 4-5 istavrit de çekerken zorlanıyorum takılmalar hissediyorum atışı güzel fakat çekme performansı hoşuma gitmedi...Aldığıma pişmanım anlıyacağınız... ne yapacağımı bilmiyorum 1 kez kullandım yere filan koyarken çizildi biraz geride veremem... Aldığım yerde İstoç uzakdan aldım oradakiler önerdiler Surf makine çok iyi filan ama sarmaya gelince kalıbının makinesi değil 10 bilya filan hikaye :S

Olta olarakda AlbaStar Member 420 sini aldım. idare edeceğim ilerletirsem okuma kamış düşünüyorum
Bul
Criticalwave yazdı:Okuma Distance Surf Pro makine 160 tl

Olan makineden aldım fakat 4-5 istavrit de çekerken zorlanıyorum takılmalar hissediyorum atışı güzel fakat çekme performansı hoşuma gitmedi...Aldığıma pişmanım anlıyacağınız... ne yapacağımı bilmiyorum 1 kez kullandım yere filan koyarken çizildi biraz geride veremem... Aldığım yerde İstoç uzakdan aldım oradakiler önerdiler Surf makine çok iyi filan ama sarmaya gelince kalıbının makinesi değil 10 bilya filan hikaye :S

Olta olarakda AlbaStar Member 420 sini aldım. idare edeceğim ilerletirsem okuma kamış düşünüyorum

o makinenin zorlanmaması lazım o işte var bişey sanki ahmet.
Bul
ben de öyle bir makinenin normal şartlarda zorlanmaması gerektıgını dusunuyorum. bence de bir iş var. bence aldıgın yere gotur ve sorunu onlarla paylaş. yardımcı olacaklardır.
Sazanları özledim...
Bul
Alıntı:gökhan tuncer 07.10.2010 21:47:44
hiç yük binmeden bile makina zorlanıyor.boğazdaki arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum...
Kullananların yorumları bazılarıda çekişi çok güzel diyor anlamadım gittiMahcup

Alıntı:valla arkadaşım makineyi alalı 1hafta oldu 2 kere kullandım pek memnun değilim boğaza uygun değil cengiz balıkçılığı aradım demezlermi boğaza uygun değil diye surf makine aldık elimizde patladı anlayacağın.acaba başka bi makine ile değişim yapabilirlermi

____________________-

çekiş gücü açısından memnun değilim 7 tane iri sardalyede zorlanıyor kalıbının makinesi değil yani .ama uzak atışlarda extremle mükemmel bi ikili oluyorlar .misinayı çok iyi boşaltıyor ve sarımıda oldukça iyi . yani bu makinenin tek eksiği balığı toplayınca zorlanıyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin kamışım kırıldı, yenisi için tavsiye lazım mersinsahil33 11 4,482 26-06-2014, 14:41
Son Yorum: mersinsahil33
  Paslı kamış umtbra 10 2,748 04-05-2013, 14:42
Son Yorum: bucalıfikret
  Kamış.... Gkmn34 6 1,873 08-11-2012, 10:17
Son Yorum: rusan
  Kamışınızı korumak için pratik çözüm… erols 27 8,066 17-09-2012, 01:36
Son Yorum: MERCURY90
  Jig kamis yardimi Bahattin 15 2,963 31-08-2012, 13:20
Son Yorum: ANTALYALI07
  Telekobik Kamış Seçimi PuFFeR 9 2,659 23-08-2012, 20:37
Son Yorum: PuFFeR
  Kamış özellikleri bilal78 21 8,770 06-06-2012, 19:33
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Muhteşem KIRILMAYAN KAMIŞ - SUYUN DIŞINDA 10KG KALDIRIYOR. alien13 24 9,095 08-10-2011, 23:05
Son Yorum: Hamido
  KamiŞ ve makİne hakkinda srkan_ak 26 6,621 24-10-2010, 13:58
Son Yorum: srkan_ak
  At çek için kamış ! blue_zaire 10 4,079 30-09-2010, 15:22
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi