Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Doğrudur Yalçın abi, bu durumda midyenin kurtu andıran kahverengi kenar kısımlarını kullanmak en mantıklısı olur sanırım..
Pişirsek nasıl olur acaba (yem olarak yani)
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Midyeleri tek tek açıp genişçe bir tahta üzerine serin ve 2-3 saat güneşte bırakın.Sularını bırakıp biraz kurusunlar.Bu şekilde en yumuşak yeri olan sarı kısımları bile kullanabilirsiniz iğneden çabuk kurtulmaz..
Lakerda yazdı:Midyeleri tek tek açıp genişçe bir tahta üzerine serin ve 2-3 saat güneşte bırakın.Sularını bırakıp biraz kurusunlar.Bu şekilde en yumuşak yeri olan sarı kısımları bile kullanabilirsiniz iğneden çabuk kurtulmaz..
Bilgi için teşekkürler.. tuzlarsak daha çabuk su salmalarını sağlayabiliriz sanırım..
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
valla bende bir zamanlar sazan avında denemek için kavun kabuğu bağladım 40 cm lik aynalı sazan aldım işe yaradı sizlerle paylaşmak istedim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
lionast yazdı:valla bende bir zamanlar sazan avında denemek için kavun kabuğu bağladım 40 cm lik aynalı sazan aldım işe yaradı sizlerle paylaşmak istedim
helal olsun valla.daha neler duyacağız bakalım.biz yem için 40 takla atıyoruz.demekki yiyeceğimizi balıklarla paylaşmak yetecek.denemekte fayda var.
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
Yalçın abi ogün yanımda bir tane yaşlı bir amca vardı baktım kavun yemiş bende 2 -3saat bekledim bişey yok dayı dedim kavun kabuğuna gelirmi bu balık dediki bu balık aptal herşeye atlar dene bakalım dedi sonuç mükemmeldi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
lionast yazdı:Yalçın abi ogün yanımda bir tane yaşlı bir amca vardı baktım kavun yemiş bende 2 -3saat bekledim bişey yok dayı dedim kavun kabuğuna gelirmi bu balık dediki bu balık aptal herşeye atlar dene bakalım dedi sonuç mükemmeldi![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
Kavun kabuğu ha
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
tatlı su balıkları da çok hoşmuş