Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugün kaşar peyniri ve salamla deneme yaptım
Doğrudur Yalçın abi, bu durumda midyenin kurtu andıran kahverengi kenar kısımlarını kullanmak en mantıklısı olur sanırım..
Pişirsek nasıl olur acaba (yem olarak yani) Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Midyeleri tek tek açıp genişçe bir tahta üzerine serin ve 2-3 saat güneşte bırakın.Sularını bırakıp biraz kurusunlar.Bu şekilde en yumuşak yeri olan sarı kısımları bile kullanabilirsiniz iğneden çabuk kurtulmaz..
Bul
Lakerda yazdı:Midyeleri tek tek açıp genişçe bir tahta üzerine serin ve 2-3 saat güneşte bırakın.Sularını bırakıp biraz kurusunlar.Bu şekilde en yumuşak yeri olan sarı kısımları bile kullanabilirsiniz iğneden çabuk kurtulmaz..

Bilgi için teşekkürler.. tuzlarsak daha çabuk su salmalarını sağlayabiliriz sanırım..
Bul
valla bende bir zamanlar sazan avında denemek için kavun kabuğu bağladım 40 cm lik aynalı sazan aldım işe yaradı sizlerle paylaşmak istedim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:valla bende bir zamanlar sazan avında denemek için kavun kabuğu bağladım 40 cm lik aynalı sazan aldım işe yaradı sizlerle paylaşmak istedim

helal olsun valla.daha neler duyacağız bakalım.biz yem için 40 takla atıyoruz.demekki yiyeceğimizi balıklarla paylaşmak yetecek.denemekte fayda var.Siyirdim
Bul
Yalçın abi ogün yanımda bir tane yaşlı bir amca vardı baktım kavun yemiş bende 2 -3saat bekledim bişey yok dayı dedim kavun kabuğuna gelirmi bu balık dediki bu balık aptal herşeye atlar dene bakalım dedi sonuç mükemmeldiSiyirdim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Yalçın abi ogün yanımda bir tane yaşlı bir amca vardı baktım kavun yemiş bende 2 -3saat bekledim bişey yok dayı dedim kavun kabuğuna gelirmi bu balık dediki bu balık aptal herşeye atlar dene bakalım dedi sonuç mükemmeldiSiyirdim

Kavun kabuğu ha Smile tatlı su balıkları da çok hoşmuş Happy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi