Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinagrit avi
bucalıfikret yazdı:faruk bende rapaladan sonra il kurşun 3 kulaş ikinci kurşun altı kulaş üçüncü kuşun dokuz kulaç yapıyorum burgulu kullanmıyorum gezer kullanıyorum aynen burgulu gibi oluyor rast gele...AlkisSeerf

bendenki sirtiler de Fikret..her 6-7 kulac.....ta bir firdondu var..iste bu firdondulerden sonra..kursunlari siraliyorum..yani her kursun arasi 6-7 kulac..bende
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:yapaçak başka işin yok eskileri kurcalamaktan balık yakala raporlarını okuyalım maksadını biliyorum mesaj sayını artırmak kurnazzzzSiyirdimSeerf

Senin hesabın yanlış şekerim.Azıcık matematiğin varsa aramızdaki farka bak.Artık sayı artırmak gibi bir durum yok.Sen nasıl olsa asla yetişemezsin.Benim öyle bir sorunum kalmadı.Mesaj sayımla derdim yok.Siyirdim
Bul
Faruk tebrik ediyorum. Sırtı ile yapılan avları gördükçe çok mutlu oluyorum. İnşallah ben de çıkıcam. Defalarca yazarak bıktırdık ama işler pek müsade etmiyor. Beliki Ramazan'da hafifliyecveğiz. Ozaman çıkarım Bu arada 2 nolu portakal renkli Rapala SİNARİT için en idealidir Ben ondan şaşmıyorum. AlkisSen de iyi sırtıcı oldunAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Faruk tebrik ediyorum. Sırtı ile yapılan avları gördükçe çok mutlu oluyorum. İnşallah ben de çıkıcam. Defalarca yazarak bıktırdık ama işler pek müsade etmiyor. Beliki Ramazan'da hafifliyecveğiz. Ozaman çıkarım Bu arada 2 nolu portakal renkli Rapala SİNARİT için en idealidir Ben ondan şaşmıyorum. AlkisSen de iyi sırtıcı oldunAlkis

Abilerin abisi nerelerdeydin.Sende çok açtın arayı,haydi artık görelim raporları.Hatta beraber gidelim...76Wink
Bul
yycolak yazdı:Abilerin abisi nerelerdeydin.Sende çok açtın arayı,haydi artık görelim raporları.Hatta beraber gidelim...76Wink

Bende neye üzülüyorum biliyormusun,
O kadar İzmir e geldim gitttim bir türlü Ercan abi ile tanışmak nasip olmadı,
Yalnız bir dahaki gelişimde Ercan abi ile tanışmak farz oldu..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:yapaçak başka işin yok eskileri kurcalamaktan balık yakala raporlarını okuyalım maksadını biliyorum mesaj sayını artırmak kurnazzzzSiyirdimSeerf

Happy Arada arşivleri de karıştırmak gerekiyor, öyle değilmi Yalçın Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
abi balıklar çok yakışıklı, teknik bilgiler için teşekkürler..rastgele..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
öncelik olarak herkese slm.aranıza yeni katıldım.
sinaritin marmarada çıma ihitimali nedir?merek ettiğim konu bu bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler.
Bul
hayırlı ramazanlar.hangi denizde ve bölgede yapıyorsunuz avı?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi