Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi çok güzel bir anlatım harika bir sonuç, bu anlamda ilk trofeniz hayırlı olsun..

Ağaca gelince bulunduğu yerden heyelanla yan yatmış olabilr belkide..
Sevgili Adaşım..
Resimde görülmüyor ama kökün sağ tarafında çok yüksek bir kayalık vardı..Yukarı kadar tırmandım ama bu ağaca ait bir iz bulamadım..hele yattığı yerde de gördüğün gibi hiç bir çukurluk falan yoktu..Normal bitki örtüsü bile bozulmamıştı..
Selamlar...
LeVrEkCi yazdı:bencede ağaç sanki orada oldugu yerde yatmış,
bu sene sular çok oldu dere taşıp topragı almış olabilir,
alabalık avların beni alabalık meraklısı yapmaya zorluyor ama vakitsizlikte otur oturugun yerde inşallah ahmet abin gibi ileride emeklilikte yaparsın diyor bende içimeki sese karşı çıkmıyorum 
Sevgili Nihat..
Suların çok olduğu doğru ama köklerde toprak duruyor..Ayrıca ağaçta yeşil yaprak var..Yine de bu ağaç tek orada..Selden olsa mutlaka o yol üstünde başka ağaçlar da olmalıydı..
Farkındaysan ağacın devrildiği yer çok derin..Tam ağ atılacak yer...Ben buna ilahi koruma programı diyorum..
Emekliliği beklersen işin çok zor..Bence hemen başlamalısın..
Selamlar..
araphüso26 yazdı:ağaç nerden yatmış bilmem ama alabalık harika görünüyor. maşallah üstüde cilalı gibi. teşekkürler abicim
Evet Sevgili Hüso..
Ben dışına el sürmediğim için deri salgıları olduğu gibi duruyor..Aynen cilalı gibi...
Selamlar..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yine sanat yapmışsın be Abi...
Hepsi mükemmel.Hele balık o muhteşem.Ellerin dert görmesin.
Anlatımına değinmeden geçemedim.Neredeyse senin yaşadıklarını yaşadım okurken.Harikasın.Teşekkürler.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Anlatımın harika Ahmet abi , balık da güzelmiş. İnşallah daha da büyüklerinin yakalarsın. Paylaşım için teşşekürler
Sazanları özledim...
yycolak yazdı:Yine sanat yapmışsın be Abi...
Hepsi mükemmel.Hele balık o muhteşem.Ellerin dert görmesin.
Anlatımına değinmeden geçemedim.Neredeyse senin yaşadıklarını yaşadım okurken.Harikasın.Teşekkürler.
rusan yazdı:Anlatımın harika Ahmet abi , balık da güzelmiş. İnşallah daha da büyüklerinin yakalarsın. Paylaşım için teşşekürler
Övgülerinize teşekkürler Arkadaşlar..
Sevgiler..
Yorumları: 22
Konuları: 5
orhanbekci yazdı:Tebrikler çok güzel
Teşekkürler Orhan Bey...
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
resimler çok güzel elinize sağlık