18-10-2006, 15:28
Levrekci yazdı:sana tüy çok be dostum hemen martı tut sana zor olmasa gerek)))))
horoz boyun tüyü lazım.................
çok acilllllll.........
katliam makinası için lazım........
Marmara'da Fırtına Deniz Ulaşımını Olumsuz Etkiledi
|
18-10-2006, 15:28
Levrekci yazdı:sana tüy çok be dostum hemen martı tut sana zor olmasa gerek horoz boyun tüyü lazım................. çok acilllllll......... katliam makinası için lazım........
18-10-2006, 15:31
18 iğneli bir çapari için acil beyaz horoz boyun tüyü aranmaktadır....
bilenlerin duyanların sahip olanların acilen alicoya bilgi vermeleri rica olunur.....
18-10-2006, 15:34
ne oluyo kimi katlediyorsun horoz nerede boyunun tüyü nerede zor be neyse biraz önce olta almaya gittim iri sarıkanat vardı tezgahlarda kireçburnu koyun içi gırgır doluydu sabahsanırım sarıkanat çıkarmışlar sende horoz tüylerini ondanmı arıyorsun?bu arada takım çantamı temizledim herşeyi düzenledim eksiklerim var onlarıda tamamlıcam ava hazır olsun.çapariyle sarıkanat çinekop ve palamut avcılıgı yogunlaştı bu aralar bırak lüferide çapariyle bol bol çalış be dostum.bişe daha istanbulda bogazda levrek tutan bi yaşlı reisle tanıştım adam 3 olta ile levrek avlıyormuş zehir gibi biriymiş gittim buldum büyükdere balık haline takılıyor gel getiriyim levrek tut diyo yer söylemiyo
18-10-2006, 15:54
Levrekci yazdı:ne oluyo kimi katlediyorsun horoz nerede boyunun tüyü nerede zor be neyse biraz önce olta almaya gittim iri sarıkanat vardı tezgahlarda kireçburnu koyun içi gırgır doluydu sabahsanırım sarıkanat çıkarmışlar sende horoz tüylerini ondanmı arıyorsun?bu arada takım çantamı temizledim herşeyi düzenledim eksiklerim var onlarıda tamamlıcam ava hazır olsun.çapariyle sarıkanat çinekop ve palamut avcılıgı yogunlaştı bu aralar bırak lüferide çapariyle bol bol çalış be dostum.bişe daha istanbulda bogazda levrek tutan bi yaşlı reisle tanıştım adam 3 olta ile levrek avlıyormuş zehir gibi biriymiş gittim buldum büyükdere balık haline takılıyor gel getiriyim levrek tut diyo yer söylemiyo 1 tane levrekçi tanırım oda sensin diycem ama o adam galiba gri bitik bir tekne ile avlanıyor kız kulesinde omudur acaba?????
18-10-2006, 17:11
olabilir baya yaşlı bi amca eknesini görmedim de kız kulesi haa oooraya hemen bi levrek denielim aliço
![]()
19-10-2006, 09:34
Levrekci yazdı:olabilir baya yaşlı bi amca eknesini görmedim de kız kulesi haa oooraya hemen bi levrek denielim aliço hilarya ile balık gelir orada nedense bütün balıklar o güzergahtan akıyor.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|