Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul organizasyonu
Mehmet abi ,Fahrettin abi, Ahmet abiyi görmek banada kısmet olmadı teke yakalayacağız diye uzun bir zamanı liman kıyılarında geçirip zaman harcadık Erol abinin boru kurtlarına güvendik yemsiz kaldık
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Mehmet abi ,Fahrettin abi, Ahmet abiyi görmek banada kısmet olmadı teke yakalayacağız diye uzun bir zamanı liman kıyılarında geçirip zaman harcadık Erol abinin boru kurtlarına güvendik yemsiz kaldık
herşeyde vardır bir hayır.. canınız saolsun harunumGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Mehmet abi ,Fahrettin abi, Ahmet abiyi görmek banada kısmet olmadı teke yakalayacağız diye uzun bir zamanı liman kıyılarında geçirip zaman harcadık Erol abinin boru kurtlarına güvendik yemsiz kaldık

Sevgili Harun...

Ben de seni görmeyi çok istemiştim..Kısmet diyelim...Birdahaki sefere...

Selamlar..
Bul
Siyirdim
aygroup yazdı:İstanbul buluşması çok güzel oldu....Sevgili Lakerda Mehmet, Ömer ve en büyüğünden en küçüğüne ,her biri ayrı bir değer olan diğer tüm Arkadaşlar ile karşılaşmak çok sevindirici bir olaydı..Bu güne kadar yüzyüze gelmediğimi bir kayıp olarak değerlendiriyorum..Orada bulunamayan tüm arkadaşlarımızın manevi şahsiyetleri hep aramızdaydı..Özellikle Yalçın'dan,onu çok çekiştirdiğim için özür dilerimSiyirdim

İşlerim gereği geç saatlere kadar kalamadığım bu buluşmada tüm Arkadaşlarımı şiddetle kınıyorum.Happy Sucuk olduğunu bana niye söylemediniz....Malum herkesin bir zaafı olabilirdi..SiyirdimOzan ile o ürperen SazanHappy ortadan kaybolunca şüphelendim ama....

Şimdi o yerin iskeleye 50 m. uzak olduğunu yazan kimdi ona bakacağım...Happy

Sevgili Nihat başta olmak üzere bu buluşmanın olmasını sağlayan tüm Arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor ve bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanmasını diliyorum.

Sevgilerimle...

Özür ne kelime Ahmet Abicim.Estağfurullah.Canımsın...Sefiom
Sadece hangi konuda çekiştirdiğini söyle yeter.
Harika bir buluşma olmuş.Keşke orada olabilseydim.Snifsinf
Allah hepinizin içine sindirsin.Hep böyle güzel ve neşeli günlerde yaşayın inşallah.Affet
Bul
hep beraber olmak böyle buluşmalara katılmak istesemde kısmet olmadı ne diyelim .hepinize teşekkürler böyle buluşmaların hep olması dileğimdir katılan tüm dostlara teşekkürler sevgiler saygılar.AlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
arkadaşlar 26 haziran günü bursadan yola çıktım gölcükte bir düğüne katıldım ayak üstüde olsa istanbul organızasyonuna uğradım fazla takılamadım herkesren özür dilerim çünkü bayrampaşada bir düğüne daha uğramam gerekiyordu o vazifeyide yerine getirdim ordan çatalca yalı köy şu an istanbula geldim yarın bursadayım çok güzel balıklı resimli raporlarım olacak.
Bul
O gün Erol ile beraber İstanbul'a erken gittik gezdik dolaştık.Bir ara Üsküdar'a uğradık olta sallayanları izledik.''Harun veya başka bir tanıdığı görürüz belki'' dedik ama orada bile kefaldan başka bir şey yoktu ''Dişli balık yoksa Harun da yoktur'' dedik [Resim: icon7.gif]
Başka bir organizasyonda inşallah..
Bul
BABUÇ yazdı:arkadaşlar 26 haziran günü bursadan yola çıktım gölcükte bir düğüne katıldım ayak üstüde olsa istanbul organızasyonuna uğradım fazla takılamadım herkesren özür dilerim çünkü bayrampaşada bir düğüne daha uğramam gerekiyordu o vazifeyide yerine getirdim ordan çatalca yalı köy şu an istanbula geldim yarın bursadayım çok güzel balıklı resimli raporlarım olacak.
Raporlarını bekliyoruz Fahrettin abi..[Resim: icon7.gif]
Bul
Lakerda yazdı:O gün Erol ile beraber İstanbul'a erken gittik gezdik dolaştık.Bir ara Üsküdar'a uğradık olta sallayanları izledik.''Harun veya başka bir tanıdığı görürüz belki'' dedik ama orada bile kefaldan başka bir şey yoktu ''Dişli balık yoksa Harun da yoktur'' dedik [Resim: icon7.gif]
Başka bir organizasyonda inşallah..
Mehmet abi o saatlerde oradaydım ağaçların altında kalabalık guruptuk kesin birbirimizi görmedik 1 saaten fazla oradaydım 5:30 gibi ayrıldım zannedersem modaya geçtim tühh içine doğmuş ama kısmet olmamış
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,328 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,178 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,373 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,357 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,822 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,795 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,694 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,914 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,330 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: