Yorumları: 57
Konuları: 1
Lakerda yazdı:Videoyu izleyemeyen arkadaşlara :
Aynı düğümü aşağıdaki linkte videolu anlatmıştım bakabilirsiniz..
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9296
evet aynı teknik ile bağlanıyor.mehmet abinin paylaşımı ile aynı. acemiyiz artık kusuruma bakmayın ben mehmet abinin paylaşımını görmedim. sanırım birazda yanlış yerde bu konu

videoyu izleyemeyenler için youtube dan video izlemek için bilgisayarın ağ ayarları ile biraz oynamak gerekiyor . yardımı olacak ise video izleme bölümüne youtube dan video izleme diye bir konu altında açıklayabilirim. daha önce açıklandımı bilmiyorum
Yorumları: 759
Konuları: 28
evet iğne bağlama yontemı cok basarılı bende coğu zaman boyle bağlıyorum tavsıye ederım
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
ogxman yazdı:evet aynı teknik ile bağlanıyor.mehmet abinin paylaşımı ile aynı. acemiyiz artık kusuruma bakmayın ben mehmet abinin paylaşımını görmedim. sanırım birazda yanlış yerde bu konu
videoyu izleyemeyenler için youtube dan video izlemek için bilgisayarın ağ ayarları ile biraz oynamak gerekiyor . yardımı olacak ise video izleme bölümüne youtube dan video izleme diye bir konu altında açıklayabilirim. daha önce açıklandımı bilmiyorum 
Bilindiği gibi YouTube Türkiyede mahkeme kararıyla erişimi yasaklı bir site.
Buna rağmen net'te araştırıldığında bu siteye giriş için birçok açıklamalar bulunabilmekte.İsteyenler bu bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor.
Öneriniz için teşekkür ederiz,konuyu açmayın lütfen.
İlgilenenler için konunuzdaki videonun linkini ben ekledim..
Yorumları: 72
Konuları: 11
çok teşekkür ederim 2 sene gecmesine ragmen bana cok faideli oldu bu baslık
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
kurusogan yazdı:çok teşekkür ederim 2 sene gecmesine ragmen bana cok faideli oldu bu baslık
Konulara göz gezdirdiğinde çok faydalı bilgileri bulacaksın Mete.Rastgele. .
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]