Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şamandıra arıyorum.
kefalcı ibo yazdı:arkadaşlar yaklaşık olarak bir sene önce yine bu şamandıradan aramıştım.bir çok arkadaşımız ilgilenip cevap vermiş fakat aramış olduğum şamandırayı bulamamıştım.Bursa daki soydaş pazarını gezerken şamandıra kutusu içerisinde dükkan sahibinin bile haberi olmadığı 1 adet buldum.1 adet de galata köprüsündeki dükkanda buldum.bazen olta koptuğunda balığın ağzında kaldığı da oluyor.uzun süredir bu tarz şamandıra kullandığım için diğer şamandıralar ile istediğim randımanı alamıyorum.aradığım şamandıra yaklaşık olarak 15 sene önce piyasada idi.eskiden saklamış olan yada yeni üretimde bu büyüklükte varsa haber verirseniz sevinirim.şamandıra büyüklüğü10 kuruş kadar.2 köşesinde bağlama kulpu var.üst kısmında içerisine su koyabilmek için plastik tapa var.2 adet resim basıyorum.rastgele.

bu samandıralardan cubuklu şamandıra var al onlardan abi 1 ytl 1.50 ytl arası kefal atacaksan 35 gr kursn ileri fırlat rast gele en iyi bu benim acımdan.
Bul
İnşallah aradığım şamandırayı bulursun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayalet şamandıra H.A.R.U.N 38 9,676 11-08-2008, 23:30
Son Yorum: buraqo17

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi