Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir tepsi mercan
kaya yazdı:bereketli bir av olmuş maşaallah afiyet olsun...Alkis

yalova tatar yazdı:baba bereketli olsun mercanların yanında istavrit gopez isparide var büyük tepside BoboAlkis nevale sağlam olmuş Affet

fish or die yazdı:orhan abi bereketli ve afiyet olsun çok güzel bir tepsi olmuş pembe pembe kediciklerde maşallah balıkları görünce düz duvara tırmanır olmuşlar Seerf

balıkcı uğur yazdı:orhan abi balıklar süper eline sağlıkAlkisAlkis
kediler dahada güzel benim en çok sevdiğim hayvalar kediler ve köpeklerdir çok şirinler kedi yawrularıBobo

ALTAYLI yazdı:Kaptan yakaladığın balıklarla kedilerin sirkte de çalışabilecek kadar olmuşlar. Valla sana bravo. Herkese afiyet şeker ola.

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
MeRcAnCevat yazdı:orhan abi süper bir av olmuş emeğine sağlık mercanlarda tek boy yakışıklı çıkmışlar Alkis
Teşekkür ederim CevatSeerf

bucalı alper yazdı:Orhan abi, tebrikler meranın yerinin gps deki koordinatını kağıda not alırsan kolaylık sağlar ayrıca derinlik ölçen bir cihazın siparişini verdim 60m ye kadar bilgi veriyor ufak el feneri gibi senin bölgenin çok daha ayrıntılı haritasını çıkardım hazır seni bekliyor. derinlik ve koord. bilgisiyle o fay kırığının tam üzerine çıkabilirsin rast gelsin.Smile
Alper,mercan aldığım avlaklar sanki aynı doğrultuda devam ediyor gibi tabiki cıhazı tam olarak kullanmayı öğrenince yerleri daha rahat bulurumGulumseönümüzdeki hafta nasip olursa cayını içmeye gelirimSeerfteşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
abi süper av olmuş tebrikler.son resim de bir harika çıkmış.76
Bul
Emrah77 yazdı:Mercanlar harika gözüküyor bereketli olsun kediler ise muhteşem...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Teşekkür ederim EmrahSeerf

ufuktan26 yazdı:Orhan abi tebrikler.Mercanların maşallahı varAlkis
Kediler yolunu gözlüyorlardır eminim.Siyirdim
Kediler işi öğrenmiş tekneyle kıyıya geldiğim gibi dibimde bitiyorlarHappyteşekkür ederim hocamSeerf

mariner8 yazdı:Tebrikler Kaptanım , Alkis hakikaten tam bir tepsi dolusu mercan tutmuşun Alkis eeee taze yem taze yem , afiyetler Seerf
Taze yemin yeri başka tabi,yalnız sizin çuçunlarla iyi mercan aldım.
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan kardeş geç de olsa mercanlarını gördüm.bayağı mercan tutmuşsun.afiyet olsun .bol avlar.Alkis
Bul
doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın mercanlar çok güzeller eline emeğine sağlık .Alkis76
yavru kedileri bende çok severim ama yavru kedileri büyüklerini hiç sevmem zamanında az yavru güvercinlerimi yemediler ama gene de ben onlara zarar vermedim kafesleri güçlendirdim dışardaki hayvanların bizim gibi yemek bulamadıklarını biliyoruz bende balık temizlediğim zaman onların haklarını çöp konteynırın yanına koyuyorum ve büyükte zevk alıyorum tavsiye ederim evde beslemenize gerek yok.Gulumse

Can ARSLAN yazdı:balıkların kokusunu alan gelmiş Smile çok güzel bir görüntü..tebrikler

tatar35 yazdı:abi süper av olmuş tebrikler.son resim de bir harika çıkmış.76

maliyeci51 yazdı:orhan kardeş geç de olsa mercanlarını gördüm.bayağı mercan tutmuşsun.afiyet olsun .bol avlar.Alkis

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,115 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,128 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,905 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,082 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,227 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  az biraz mercan orhanekmekci 35 4,544 04-03-2012, 21:49
Son Yorum: orhanekmekci
  Mercan`da mamunu seviyor Albatros-gr 24 3,510 10-08-2010, 15:01
Son Yorum: Albatros-gr
  3.3 kg mercan hakkında maliyeci51 5 1,843 14-11-2009, 02:32
Son Yorum: yycolak
  Canim mercan tava istedi Albatros-gr 64 7,874 23-08-2009, 00:57