Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedat Abayoğlu Aramızda..
ufuktan26 yazdı:Hoşgeldiniz Vedat abi.Keyifli paylaşımlar dilerim Alkis

Hoşbulduk sevgili Ufuk
Bul
mariner8 yazdı:Vedat bey aramıza hoşgeldiniz Alkis iyi ve keyifli paylaşımlar Alkis

Hoşbulduk sevgili Ahmet
Bul
aygroup yazdı:Vedat Ağabeyim gündüz balıkta ,hava kararınca da teknesinin nöbetinde olduğundan ,bu aralar pek fazla evde kalamadığı için internete de giremiyor..

Geçen sene onun teknesini çaldıkları için böyle yapmak zorunda kaldı..İşi oldukça zor ama bırakamıyor.Allah yardım etsin...

Sevgili Ahmet
Dediklerinde haklısın.Ayrıca bugün tam 6 kere elektrik kesildi hep işim yarım kaldı.Sebep sadece budur.
Bugünden itibaren hep sizinle olacağım.
Sevgiyle kal
Bul
thunderbolt yazdı:Allah yardımcısı olsun , soğukta ve yorgun beklemek zor iş Affet Bu olaylara anlam vermek mümkün değil , nasıl bir cesaret yahu Hi Bu tür olaylara karşı bir limana kayıt olan teknenin hiç soruşturması ya da geçmişi araştırılmıyor mu ?

Maalesef her şey faydasız sevgili Nedim.Beklemek en son care oldu.
Sevgiyle kal
Bul
balıkcı uğur yazdı:Bobovedat abi ailemize hoş geldin bu arada hemşeriyiz herhalde profil özelliklerine yanlış yazmadıysanSiyirdim
çorumda hiç avlandınmı abimBobo

Hoşbulduk sevgili Uğur.
Maalesef ben Çorumlu değilim ama Taşköprü Kastamonuluyum.Yani hemşehri sayılırız.
Sevgiyle kal
Bul
SerenaY66 yazdı:vedat abi hoşgeldiniz.Derin avcılık bilgilerinizi anılarınızla ve fotoğraflarla beraber sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.teşekkürler.

Hoşbulduk sevgili İlker,ilkini ve en son olanını az sonra yollayacağım
Sevgiyle kal
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi vedat beyin tekne ne tarafta baglı özelden bi bilgi verebilirmisin yardım gerekirse gidelim yakınlardaysa .

Sağol sevgili Nihat,acil bir durum yok.İlgine cok teşekkür ederim.
Sevgiyle kal
Bul
bahriyeli yazdı:allah kolaylık versin vedat abiye.ahmet abi bizimde selamlarımızı iletin.Gulumse

Sağol sevgili İsmail
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:Sevgili Sedat
Bu güzide forumun yeni bir üyesi olarak o gururu hep taşıyacağıma eminim.
Her konudaki tecrübelerim sizlere aktarılacaktır.Yeterki ilginişzi esirgemeyi
niz.
Sevgilerimle

Sevgili Vedat Ağabey..

Tüm Arkadaşlarımıza hiç aksatmadan ve teker teker cevap vermene bilhassa teşekkür ederim..İfadendeki bir hatayı izninle düzeltmek isterim..

Sen bu forumun eski bir üyesisin..Biz seni her zaman burada var olarak kabul ediyorduk..Burada görünmemene rağmen , başta ben olmak üzere bir çoğumuz ,sık sık adının zikredildiği konularda konuşmuşuzdur..

Bütün bunlar da, burada hiç te dediğin gibi yeni olmadığının kanıtıdır..

Sevgilerimle...
Bul
Vedat abi hoş geldiniz.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Vedat Abayoğlu ile beraberdik.... aygroup 36 5,904 24-03-2010, 01:05
Son Yorum: aygroup
  Vedat Abayoğlu abimizin motoru gene çalınmış!!!! Bahadır Sarıca 31 5,865 04-02-2010, 12:40
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi