Yorumları: 491
Konuları: 17
Kayıt Tarihi: 17-09-2009
yumurta ile deneyin kokarsa ben hiç bir şey bilmiyorum hatta balık iri ise tam ortadan kafadan kuyruğa doğru keskin bir bıçak ile kılçığa kadar kesin içine zeytinyağı ve karabibiberli karışımdan sürün sonra yumurtaya batırın bir deneyin memnun kalmazsanız paranız geri iade afiyet olsun.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 21-02-2009
her türlü balık yemeği tarifi itina ile kayıtlara geçer
ercancım sağol
hele iddialıları
kırmızı kalemle yazılır.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
Bu tarif tatlısu balıkları içinde geçerlimi
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
Ama yinede sade pişmesi bence daha güzel..
Paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Kayıt Tarihi: 13-08-2009
Paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda deneyeceğim.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Kayıt Tarihi: 11-07-2008
Ercan bey paylaşım için teşekkürler
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
bu pişirme sistemini deneyecem
Yorumları: 942
Konuları: 13
Kayıt Tarihi: 13-03-2009
Paylasım ıcın tesekkurler
yumurtanın tamamınımı yoksa sadece sarısınımı surelım .
Saygılarımla ,