Yorumları: 30
Konuları: 4
28,09,2006 saat 8 civarı yeniköy açıklarında tekneler de balıkçı arkadaşlar zargana ile baya lüfer tutuyorlardı .
herkezin bilgisine.
rastgele
atın beni denizlere yalan dünya size kalsın
selim çiçek
1972
Hava aydınlanmadan çapariye bakıyorlar lüfer çaparisine, daha sınra canlı zargana ile lüfer tutuyorlar geç saatlere kadar devam ediyor. tam karşısı umuryeride lüfer yapıyor bu gelen balıklar epey irileşmiş tam kendisi yani. arada kofanalarda geliyor. ama şu an balık için en ideal mekan sarayburnu çeşme denilken yer tm metronun rumeli çıkış kapısının bulunduğu yerin üstü sabah canlı zargana ile 20-25 balık alınıyor bilgine sunarım Fakat yeniköyde çok tekne var üstüste birde istinyeliler orada yer kavgası almış başını gidiyor dümen tutman iyiyse yeniköy de hiç az balık yapmıyor....
Sevgiler.....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
selim yazdı:28,09,2006 saat 8 civarı yeniköy açıklarında tekneler de balıkçı arkadaşlar zargana ile baya lüfer tutuyorlardı .
herkezin bilgisine.
rastgele
bende saat 9:30 gibi yeniköyden geçtim resimlerini çekecektim teknelerin tarabya önüde tekne doluydu yarın gidip seyrediyim bari biraz sahilden lüfercileri bu arada selim yeniköy civarındamısın
Yorumları: 30
Konuları: 4
ben aslında bu sabah istavrit tutma umuduyla sarayburnuna gittim ama
gidiş o gidiş tuttuğumuz yerde koskoca gemi oyuzden bende boğazda şansımı arayım dedim ama olmadı once arnavutkoy sonra aşıyan en son soluğu yenikoyde aldım ama burada sadece tekneleri seyretmekle yetindim.onların yavaş yavaş balıkları cekmesi hoşuma gitti. belki bir saatten fazla onları seyrettimşimdir .
ilgine teşekkur ederim levrekcibaba ben eyüp rami'den.
saygılarımla herkese rastgele
atın beni denizlere yalan dünya size kalsın
selim çiçek
1972