04-11-2009, 22:39
yazımı tamamlayamadan yanlışlıkla eksik oldu yineliyorum.......benim gibi acemi amatörler için çok faydalı bilgiler emeğine sağlık

Mİsİna(a-z)
|
04-11-2009, 22:39
yazımı tamamlayamadan yanlışlıkla eksik oldu yineliyorum.......benim gibi acemi amatörler için çok faydalı bilgiler emeğine sağlık
![]()
04-11-2009, 22:47
deniz aşığı yazdı:yazımı tamamlayamadan yanlışlıkla eksik oldu yineliyorum.......benim gibi acemi amatörler için çok faydalı bilgiler emeğine sağlıkçetin acemiliği atlattın . ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
04-11-2009, 22:56
bucalıfikret yazdı:çetin acemiliği atlattın .teşekkürler iyi de birader bi foça org. la usta mı oldum ![]() ![]()
04-11-2009, 23:06
Bahadır bey en değerli malzememiz için çok güzel açıklamalar ve araştırmalar yapmışsınız. Bilgilendirmeler için teşekkürler.
![]()
15-11-2009, 00:12
muhtemelen ben balıkta oldugum günlere denk gelmiş bu konu yani ilk defa görüyorum,
yarın sakin kafayla okuyup bilgilenirim artık,teşekkürler bahadır.
15-11-2009, 15:39
ben birkaçkez daha belirttiğim gibi bu siteye takılmadan önce 2 yerden takım alıyordum oralardada sadece rodex ve krokodil misinalar vardı başka marka kullanmazdım yaz başı gider ipek için 0.15-0.20 arası 100 metre alırdım lüfer levrek içinde 1 tane 0.27 1 tanede 0.35 alırdım o kadar sezon boyu bunlarla av yapardım çokda verimli avlar çıkartırdım,hele lüferde inanılmaz hassastı parmaklarım uyuyorsam bile balık vurdugunda tık diye tasmalardım misinanın özelligimiydi benmi gençtim bilmiyorum ama özellikle lüfer de çok hassastım,hatta bundan sonra yine rodex ve krokodil kullanmayı bile düşünüyorum.
şu fluro karbonları da bir deneyeyim son kararımı vereceğim. bilgiler için teşekkürler bahadır.
15-11-2009, 19:56
bilgiler icin tesekkurler Bahadir
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
15-11-2009, 22:52
LeVrEkCi yazdı:ben birkaçkez daha belirttiğim gibi bu siteye takılmadan önce 2 yerden takım alıyordum oralardada sadece rodex ve krokodil misinalar vardı başka marka kullanmazdım yaz başı gider ipek için 0.15-0.20 arası 100 metre alırdım lüfer levrek içinde 1 tane 0.27 1 tanede 0.35 alırdım o kadar sezon boyu bunlarla av yapardım çokda verimli avlar çıkartırdım,hele lüferde inanılmaz hassastı parmaklarım uyuyorsam bile balık vurdugunda tık diye tasmalardım misinanın özelligimiydi benmi gençtim bilmiyorum ama özellikle lüfer de çok hassastım,hatta bundan sonra yine rodex ve krokodil kullanmayı bile düşünüyorum. Albatros-gr yazdı:bilgiler icin tesekkurler Bahadir Umarım hepimiz içi faydalı olur. Teşekkür ederim. Nihat tüm bunlardan öte balığı yakalama amaçlı bakarsak birinci ve olmassa olmaz kural tabii ki merada balık olması. Daha sonra misina, iğne, kamış, makina vs seçimi gibi koşullar da av üzerinde etkili. Bu sebepten bence gençlik veya markadan ziyade balığın gün geçtikçe kıtlaşması da etken. ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|