Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Aldığım Sahteler
geçen ay aldığım oskar marka balık taklitlerinin resmini sizlerle paylaşmak istedim hep söylediğim gibi bu sitede bu işi gerçekten çok iyi bilen abilerim var görüşleri muhakkak çok önemli benim için birde daha önceden kullanmı olan abilerimiz arkadaşlarımız varsa deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim özellikle birol abi geçen günde konusu açılmıştı değerlendirmeni sabırsızlıkla bekliyorum bu sahtelerin boyları 7cm belirtmek isterim teşekkürler

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ben bir lüfer olsam bunlara "hayır" diyemem Siyirdim Tabi işin şakası bir yana birçok sahte arasında olması gerenlerden bunlar , bol balıklı avlar ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Güle güle kullan Serdar,bol balıklı avlar dilerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hayırlı olsun Serdar.
Maria Princessin sahtesi bunlarda. Ama parlaklıkları iyi görünüyor.Suda yüzüşleride iyiyse iş yapar. Kırmızı kafalı olanı gecede kullanabilirsin. Üsttekinin rengi tam belli olmuyor ama onunda parlaklığı güzel.
Dediğim gibi suda aksiyonları güzelse iş yaparlar. çünkü bu taklit sahtelerde bazen kötü yüzenler çıkabiliyor. tavsiyem birkaç tanede orijinal marialardan koy stoklarına. çünkü bazen balık kaliteli sahte istiyor.
Bul
güle güle kullan serdar inşallah bunlarla çok balık yakalarsın
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
Lüfer bunlara atlamayacak da ne ye atlayacak.Güle güle kullan...Rastgele
Bul
hayırlı olsun gülü güle kullan serdar rast gele.AlkisAlkis
Bul
Serdar sahtelerini bol balikli avlarda kullan..
alttaki kirmizi-beyazdan bende var..iyi isi yapiyor
Bul
thunderbolt yazdı:Ben bir lüfer olsam bunlara "hayır" diyemem Siyirdim Tabi işin şakası bir yana birçok sahte arasında olması gerenlerden bunlar , bol balıklı avlar ...

teşekkürler bakalım işe yarayacakmı
Bul
orhanekmekci yazdı:Güle güle kullan Serdar,bol balıklı avlar dilerimSeerf

teşekkürler orhan abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Sahteler mertparlak 22 3,903 22-11-2012, 17:24
Son Yorum: mertparlak
  Sahteler nihatkr 16 3,083 03-12-2011, 11:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  İlginç Sahteler Bahadır Sarıca 18 4,825 06-02-2011, 16:57