Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalan yumurtalar
en son gittiğimde ava yuvayı bozulmuş gördüm işte buna inanın çok üzüldüm Snifsinf neyin bozduğu belli değildi yuvada biri kırık dört yumurta daha vardı gerisinin ne olduğu belli değil ve yumurtalar buz olmuş ne ördek var görünürde nede başka bişi içim gitti öyle görünce zavallı ördek bu sene yavru çıkaramayacak artık yetiştiremez yuvaya ilk baktığımda sadece kırık yumurtayı gördüm ona bakım derken altda kalmış dört yumurta daha vardı ama buz gibiydiler ya bir yabani hayvan yedi yada iki ayaklının biri aldı gitti diyecem ama alsa hepsini alır ne olduğunu anlamadım bir türlü bu yüzden fazla yorumda yapamıyorum Baby ördeğin ayakaltı denecek bir yere yuva yapmış olmasıda bir handikap olmuş. hafta sonu dediğim gibi panayır yeri oluyor oralar öylece bırakıp geldim Snifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil abi üzüldüm ama doğal ayıklanma(seleksiyon) demekten başka çağremiz yok Snifsinf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yazik olmus Kamil....Snifsinf
fakat yapacak bir sey yok....
Bul
ama ben yavruları beklerken böyle birşeyle karşılaşacağımı hiçmi hiç beklemiyordum Hi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
böyle bir görüntü almayı ne kadar hayal etmiştimHadiordan[Resim: attachment.php?attachmentid=18073&stc=1&d=1245141722]
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi bende üzüldüm yazık olmuş yumurtalara.Snifsinf
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
yine insan işidir bence,merak etmiştir büyük ihtimallede çocuk işidir.
üzüldüm yazık olmuş Baby
Bul
Üzüldüm,yazık oldu o kadar yumurtaya.
Bornova - izmir
Bul
tüh ya üzüldüm şimdi bak.biz burda yavruların resimlerini beklerken karşılaştığımız manzaraya bak şimdi..Snifsinf
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
tuh be 3 4 tane bişey kalmış kesin yılanların işidirSnifsinfSnifsinf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi