Yorumları: 6,094
Konuları: 112
09.06.2009 tek başıma sıkıldığım zamanlar kurtboğazına takılırım salı günüde öyle yaptım avlak yerimi seçtim ve avlanmaya başladım iyide balık aldım ama bir ara balık kesti yer değiştirmeye karar verip toplandıkdan sonra eskiden iyi balık aldığım yerime hareketlendim oraya geldiğimde suyun onbeş metre yukarısında bir kanat sesi duydum gözlerim hemen o tarafa döndü bir yeşilbaşın dişisi suya doğru uçuşa gemişti ama uçtuğu yer ilginçti meşe ağacının altından kalkmıştıördek uzaklaştıkdan sonra yukarı doğru hareketlenip uçtuğu yere çıktım ve şaşkınlığım bir anda aptallığa döndü yumurta vardı yuvada hızlı bir şekilde sayıma geçtim tam 11 adet sıcacık yumurta vardı çünkü birine baktım çok sıcaktı yumurta sazlık içinde çok defa görmüşümdür ama bir meşe ağacının dibinde ilki yaşamıştım geri hemen suyun kenarına indim ama avım bitmişti şu aralar balık alabileceğim en iyi yerdi orada kalırsam ördek asla oraya gelemiyecekti sonradan pişman oldum neden telofonla resimleri çekmedim diye ama evde aklıma gelmiştyi resim olayı kurtboğazını bilenler orada hiç sazlık yokturbu bakımdanda çok fazla ördek yavrusu olmaz çok nadirdir ben yumurtalarını grmek bile nasip oldu halada şaşkınım çünkü orada tilki çoktur ama hala düne kadar bir zarar görmemişti dilerim bundan sonrada görmeden yavrularını yetiştirir
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kamil kardeş,bende kara avcılığı olmadığından yorum yapamıyorum ancak ördeğin yuvasına dönmesi için yaptığın

hiç olmassa balıkların fotosunu çekseydin yinede tebrikler afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
evet güzel bir anı yaşamışın kamil abim
tutuğun balık neydi acaba
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
vay be cok guzel gun olmus umarım ordek yavrularını orda ucurma fırsatıda bulur paylasım için tesekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Kamli abim en hayırlısını yapmışsın kısmetinde yeşilbaş ördeğin yumurtalarını görmek varmış inşallah badi leride görmek nasip olur paylaşım için teşekkürler.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 574
Konuları: 9
kamil abi valla bn fazla bilmem o konuları ama keşke fotolarını çekseydinn..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
arkadaşlar çok sık gittiğim bir yer orası mecburen o hattan yine geçeceğim bu sefer fotolarını çekeceğim yakaladığım balıkda levrekdi (perch ) tabi yavrular ben gidinceye kadar çıkmaz ise
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bende bugün apartmanın boşlugunda bir tamir işi için sürünürken 2 yumurta gördüm ama ne yumurtasıydı bilmiyorum artık güvercinmiii karkamııı bilmiyorum

sen gördüysek bizde gördük işte

hatta ben gidip resmini bile çekebilirim 2 dakikada
yarın gidip o ördeği rahatsız ettirmeyin bana yazık ya o 15 metre yukarı nasıl çıkıyor biliyormusun badi badi yürüyerek kayalardan sekerek yazık ya konduğu tek yer sudur garibimin
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884