Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yarım kalan avım
09.06.2009 tek başıma sıkıldığım zamanlar kurtboğazına takılırım salı günüde öyle yaptım avlak yerimi seçtim ve avlanmaya başladım iyide balık aldım ama bir ara balık kesti yer değiştirmeye karar verip toplandıkdan sonra eskiden iyi balık aldığım yerime hareketlendim oraya geldiğimde suyun onbeş metre yukarısında bir kanat sesi duydum gözlerim hemen o tarafa döndü bir yeşilbaşın dişisi suya doğru uçuşa gemişti ama uçtuğu yer ilginçti meşe ağacının altından kalkmıştıördek uzaklaştıkdan sonra yukarı doğru hareketlenip uçtuğu yere çıktım ve şaşkınlığım bir anda aptallığa döndü yumurta vardı yuvada hızlı bir şekilde sayıma geçtim tam 11 adet sıcacık yumurta vardı çünkü birine baktım çok sıcaktı yumurta sazlık içinde çok defa görmüşümdür ama bir meşe ağacının dibinde ilki yaşamıştım geri hemen suyun kenarına indim ama avım bitmişti şu aralar balık alabileceğim en iyi yerdi orada kalırsam ördek asla oraya gelemiyecekti sonradan pişman oldum neden telofonla resimleri çekmedim diye ama evde aklıma gelmiştyi resim olayı kurtboğazını bilenler orada hiç sazlık yokturbu bakımdanda çok fazla ördek yavrusu olmaz çok nadirdir ben yumurtalarını grmek bile nasip oldu halada şaşkınım çünkü orada tilki çoktur ama hala düne kadar bir zarar görmemişti dilerim bundan sonrada görmeden yavrularını yetiştirir
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil kardeş,bende kara avcılığı olmadığından yorum yapamıyorum ancak ördeğin yuvasına dönmesi için yaptığınAlkishiç olmassa balıkların fotosunu çekseydin yinede tebrikler afiyet olsun.Seerf
Bornova - izmir
Bul
evet güzel bir anı yaşamışın kamil abim
tutuğun balık neydi acaba Smile
Bul
vay be cok guzel gun olmus umarım ordek yavrularını orda ucurma fırsatıda bulur paylasım için tesekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Kamli abim en hayırlısını yapmışsın kısmetinde yeşilbaş ördeğin yumurtalarını görmek varmış inşallah badi leride görmek nasip olur paylaşım için teşekkürler.76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
kamil abi valla bn fazla bilmem o konuları ama keşke fotolarını çekseydinn..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
arkadaşlar çok sık gittiğim bir yer orası mecburen o hattan yine geçeceğim bu sefer fotolarını çekeceğim yakaladığım balıkda levrekdi (perch ) tabi yavrular ben gidinceye kadar çıkmaz ise Bobo
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bende bugün apartmanın boşlugunda bir tamir işi için sürünürken 2 yumurta gördüm ama ne yumurtasıydı bilmiyorum artık güvercinmiii karkamııı bilmiyorum Siyirdimsen gördüysek bizde gördük işte Happyhatta ben gidip resmini bile çekebilirim 2 dakikada Bobo
Bul
yarın gidip o ördeği rahatsız ettirmeyin bana yazık ya o 15 metre yukarı nasıl çıkıyor biliyormusun badi badi yürüyerek kayalardan sekerek yazık ya konduğu tek yer sudur garibimin Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
HeheHappyseni görmek isterdim badi badi yürürken Hehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  işte o yumurtalar ve levrek avım Kamil ILIPINAR 47 6,360 17-06-2009, 12:56
Son Yorum: fotokopici
  Denizde ilk avım mumbal 0 2,194 27-12-2005, 03:50
Son Yorum: mumbal

Hızlı Menü: