Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mezgit hırsızı camgözler
uzun süredir rapor yazmıyordum, daha doğrusu yazılcak kadar güzel balıklar alamamıştım,,,
pazar sabahı erken saatte narlıya gittik ama sonuç sıfır, iki saatte tek vuruş bile gelmedi, yalnız sevindiren olay kıyıda çok sayıda mırmır yavrusu vardı, oradan sonuç alamayınca kumla açıklarına mezgit tutmaya gidelim dedik, oradan kumlaya doğru kayıkla yola çıktık ve çok sayıda mezgit tuttuk boylarıda fena değildi, bir ara balık vuruyor ama çektiğimizde balık gelmiyordu, galiba dedik büyük balık var o alıyor, yanımızda kore kurdu, çuçun ve midye vardı, kore kurdu ve çuçun olmaz midye saralım dedik ve olta yapıp 3-4 midyeyi birleştirip taktık ve sonuç arka arkaya gelen 3 camgöz yalnız 1 tanesine tekneye alırken kaçırdık elimizde 2 camgöz ve çok sayıda mezgit ve 3 adet normal boy kırlangıç kar kaldı, yalnız kırlangıçlar bayağı büyümeye başlamış, daha iyileri sizlerin olur inşallah

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
maşallah hakan camgözler gelirken epeyce hoş olmuştur ...yemeyi düşünüyormusun cevap evetse nası pişireceksin tebriklerAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah hakan camgözler gelirken epeyce hoş olmuştur ...yemeyi düşünüyormusun cevap evetse nası pişireceksin tebriklerAlkisAlkis

yok abi ben yemeği düşünmüyorum, bulgaristan göçmeni bir arkadaş var o aldı, nasıl pişirilceğini biliyormuş , derisini yüzecek, sonra fleto çıkaracak ve sonra şiş'e geçirip biber ve domatesle ızgara yapacak, yapsın oda bizde tadına bakarız artık
Hakan Arslan
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah hakan camgözler gelirken epeyce hoş olmuştur ...yemeyi düşünüyormusun cevap evetse nası pişireceksin tebriklerAlkisAlkis

çekerken çok heyecanlandım, ilk çektiğimin ne olduğunu bilmiyordum ve beni çok zorladı allahtan kamış ve makinem iyiydi, su üstüne çıktığında baştan korktum açıkçası nasıl alacağım diye kepçeye alana kadar balık misineyi kesip kaçtı, ama daha sonrakilerde daha tecrübeli dfavrandık
Hakan Arslan
Bul
Hakan bayağı mücadele etmişsinizdir çekmesi zevkli olmuştur.. Şimdiden afiyet olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Mezgit,kırlangıçlar için afiyet olsunSeerfKöpek balıklarının tatını bizimle paylaş diyecemde bizdede köpek balığının kedi türü çıkıyorSiyirdimbu arada çuçun,Kore kurdunu nereden aldın HakanGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
hakan tebrikler.normal balık raporlarının yanında şimdide köpekbalığı raporları görünce seviniyorum.Bu çok özel balıkları yakından görmeyi çok isterdim.Maşaallah denizlerimizde her çeşit var.sitemizde bir ara yemeğini de konuşmuştuk.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Hakan tebrikler.Köpek balığı tadı nasıl acaba, bizle de paylaş. Ne demişler "denizden babam çıksa yerim" Afiyet olsun.Rasgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
SerenaY66 yazdı:hakan tebrikler.normal balık raporlarının yanında şimdide köpekbalığı raporları görünce seviniyorum.Bu çok özel balıkları yakından görmeyi çok isterdim.Maşaallah denizlerimizde her çeşit var.sitemizde bir ara yemeğini de konuşmuştuk.

harika bir balık yalnız ilk sudan çıkardığımda ürkütücü geldi ama sonra alıştım, inşallah bu pazarda nasip olur tutmak, o takımlarla neredeyse mırmır takımı tekneye çekmek çok zevkli,
Hakan Arslan
Bul
bereketli ve afiyet olsun mehmet ali abi köpekbalığı şiş tarifini vermişti daha önce hem hazırlanışı hemde pişmiş halini fotolarla
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gecikmeli Mezgit Avı Raporum. HAŞİM77 20 3,838 11-06-2012, 13:18
Son Yorum: rusan
  03-07-2009 Mezgit avı. doktor 15 4,135 06-07-2009, 07:04
Son Yorum: yycolak
  hafta sonu mezgit mudanya 15 2,739 03-06-2009, 19:36
Son Yorum: Ege
  köpek balığı ve mezgit avı doktor 27 5,663 19-08-2008, 15:05
Son Yorum: buraqo17
  21.04.2007 mezgit,kefal erdekli yücel 29 4,451 25-04-2007, 01:11