Arkadaşlar hepimizin karşılaştığı sorunlardan biri de, fotoğraf makinelerimizde çekilen fotoğrafların gelişen teknolojiyle birlikte piksel sayısının artışıyla büyüklüklerinin(boyutlarının) çok yükselmesi. Daha sonra da bunları sitemize koyarken çok sorun yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi sitemiz bmp gif jpeg ve jpg uzantılı dosyalarda her bir dosya için 500.0 KB büyüklüğünde dosyaların yüklenmesine izin veriyor. Fotoğraflar ise genelde 2 MB= 2.000 KB gibi büyüklerde olunca büyüklük sorunu yaşıyoruz. Bazı arkadaşlar imageshack gibi programlar üzerinden küçültmelerle sitelere koyabiliyorlar. Bunun için benim kullandığım program ise çok basit. Hem zamandan kazanacağınızı hem de kolaylık yakalayacağınızı umuyorum. Umarım faydalı olur. Programın ismi ; PIXresizer_Upload_By_ColdFear .Bu program fotoğraflarınızın kalitesini bozmadan küçültmenizi sağlar...
tesekkurler Bahadir..
abi bu fotograf makinalarinda acaip menu var,,
kullanma kilavuz kitapcigi,nerede ise ben hukukta okurken ROMA HUKUKU kitabi kadar
gitte oku onu
zamansiz yaslanirsin abi
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir..
abi bu fotograf makinalarinda acaip menu var,,
kullanma kilavuz kitapcigi,nerede ise ben hukukta okurken ROMA HUKUKU kitabi kadar
gitte oku onu
zamansiz yaslanirsin abi
Abi bu programla iş kolay.Fotoğraf makinasından bilgisayara at fotoğrafları yeter.Hangi boyutta olursa olsun bu programla yukarıda verdiğim sırayı takip et, boyut istenilen ebatta.
Ben de bundan önce fotoğraf makinasıyla çekmek ve siteye koymak zul geldiğinden hep cep telefonuyla çekerdim.Ama cep telefonuyla da kalite düşük.Bu programla hem kalite değişmiyor hem ebat küçülüyor.
Sen de mi hukukçusun yoksa abi.Bana evde hukukçu bir tane yetiyor
kasap100 yazdı:Abi bu programla iş kolay.Fotoğraf makinasından bilgisayara at fotoğrafları yeter.Hangi boyutta olursa olsun bu programla yukarıda verdiğim sırayı takip et, boyut istenilen ebatta.
Ben de bundan önce fotoğraf makinasıyla çekmek ve siteye koymak zul geldiğinden hep cep telefonuyla çekerdim.Ama cep telefonuyla da kalite düşük.Bu programla hem kalite değişmiyor hem ebat küçülüyor.
Sen de mi hukukçusun yoksa abi.Bana evde hukukçu bir tane yetiyor
abi bende bir sene istanbul hukuk var..(yeniden sinavlara girdim)
ikinci sene sizin oraya eczacilik fakultesine geldim..
ama sonra okumayi biraktim
neyse boyle iste
Albatros-gr yazdı:abi bende bir sene istanbul hukuk var..(yeniden sinavlara girdim)
neyse boyle iste
Bayaa bi gezmişsin abi ama derler ya; herşeyin hakkında hayırlısı ...
Albatros-gr yazdı:abi bende bir sene istanbul hukuk var..(yeniden sinavlara girdim)
neyse boyle iste