Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotoğraf küçültme hakkında(Önemli)
Arkadaşlar hepimizin karşılaştığı sorunlardan biri de, fotoğraf makinelerimizde çekilen fotoğrafların gelişen teknolojiyle birlikte piksel sayısının artışıyla büyüklüklerinin(boyutlarının) çok yükselmesi. Daha sonra da bunları sitemize koyarken çok sorun yaşıyoruz.
Bildiğiniz gibi sitemiz bmp gif jpeg ve jpg uzantılı dosyalarda her bir dosya için 500.0 KB büyüklüğünde dosyaların yüklenmesine izin veriyor. Fotoğraflar ise genelde 2 MB= 2.000 KB gibi büyüklerde olunca büyüklük sorunu yaşıyoruz. Bazı arkadaşlar imageshack gibi programlar üzerinden küçültmelerle sitelere koyabiliyorlar.
Bunun için benim kullandığım program ise çok basit. Hem zamandan kazanacağınızı hem de kolaylık yakalayacağınızı umuyorum. Umarım faydalı olur. Programın ismi ; PIXresizer_Upload_By_ColdFear .Bu program fotoğraflarınızın kalitesini bozmadan küçültmenizi sağlar...

Google arama motoru ile indireceğiniz siteler geliyor. Yukarıdaki program ismini yazın ilk gelen siteden indirip kurabilirsiniz.
Veya ; http://rapidshare.com/files/65943801/PIX...r.rar.html
Güle güle kullanın…

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bahadır abi bilgi ve paylaşım için teşekkürler
Bul
Teşekkürler BahadırAlkis
Bornova - izmir
Bul
tesekkurler Bahadir..
abi bu fotograf makinalarinda acaip menu var,,
kullanma kilavuz kitapcigi,nerede ise ben hukukta okurken ROMA HUKUKU kitabi kadar
gitte oku onu
zamansiz yaslanirsin abi
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir..
abi bu fotograf makinalarinda acaip menu var,,
kullanma kilavuz kitapcigi,nerede ise ben hukukta okurken ROMA HUKUKU kitabi kadar
gitte oku onu
zamansiz yaslanirsin abi

Abi bu programla iş kolay.Fotoğraf makinasından bilgisayara at fotoğrafları yeter.Hangi boyutta olursa olsun bu programla yukarıda verdiğim sırayı takip et, boyut istenilen ebatta.
Ben de bundan önce fotoğraf makinasıyla çekmek ve siteye koymak zul geldiğinden hep cep telefonuyla çekerdim.Ama cep telefonuyla da kalite düşük.Bu programla hem kalite değişmiyor hem ebat küçülüyor.

Sen de mi hukukçusun yoksa abi.Bana evde hukukçu bir tane yetiyorSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Abi bu programla iş kolay.Fotoğraf makinasından bilgisayara at fotoğrafları yeter.Hangi boyutta olursa olsun bu programla yukarıda verdiğim sırayı takip et, boyut istenilen ebatta.
Ben de bundan önce fotoğraf makinasıyla çekmek ve siteye koymak zul geldiğinden hep cep telefonuyla çekerdim.Ama cep telefonuyla da kalite düşük.Bu programla hem kalite değişmiyor hem ebat küçülüyor.

Sen de mi hukukçusun yoksa abi.Bana evde hukukçu bir tane yetiyorSiyirdim
abi bende bir sene istanbul hukuk var..(yeniden sinavlara girdim)
ikinci sene sizin oraya eczacilik fakultesine geldim..
ama sonra okumayi biraktimSnifsinf
neyse boyle iste
Bul
Albatros-gr yazdı:abi bende bir sene istanbul hukuk var..(yeniden sinavlara girdim)
neyse boyle iste

Bayaa bi gezmişsin abi ama derler ya; herşeyin hakkında hayırlısı ...

Bul
Albatros-gr yazdı:abi bende bir sene istanbul hukuk var..(yeniden sinavlara girdim)
neyse boyle iste

Ekmeğini tüccarlıktan çıkaracakmışsın,baba mesleğimiydiGulumse
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Bayaa bi gezmişsin abi ama derler ya; herşeyin hakkında hayırlısı ...
genclik kafasi iste..neyse dedigin gibi herseyin hayirlisi
orhanekmekci yazdı:Ekmeğini tüccarlıktan çıkaracakmışsın,baba mesleğimiydiGulumse
evet abi baba meslegi..benim oldugum dukkan babamdan kendimizin,esime actigim dukkan ise kira..ikiside ayni sokakta-karsilikli
Bul
Albatros-gr yazdı:genclik kafasi iste..neyse dedigin gibi herseyin hayirlisi

evet abi baba meslegi..benim oldugum dukkan babamdan kendimizin,esime actigim dukkan ise kira..ikiside ayni sokakta-karsilikli

Abi sizinki gene sokakta karşılıklıSiyirdimbizimki aynı ofiste karşılıklı odalarSiyirdim
Hataya bakHappy

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fotoğrafçılık Hakkında. SerenaY66 13 3,886 18-03-2009, 23:58
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi