Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalıkta bir gün
Değerli Arkadaşlarım…

Bu sene Alabalık avcıları için gerçekten unutulmayacak bir yıl olacak.Bunun nedeni suların çok fazla olması...
Gittiğimiz birbiri ile alakalı olmayan bir çok bölgede ,oldukça gelişmiş bir balık populasyonu ve balık açısından çok müsait bir doğal ortam olduğunu gördük.Her yerde oldukça fazla miktarda yavru gözlemledik.
Yaptığımız avları ise resimler anlatsın diye ben anlatmıyorum…
Sevgiler…

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu sene yağışların bereketli olması hepimizi sevindirdi,inşallah devamıda gelir.Akarsulardaki balık populasyonunun canlılığı ayrı bir sevinç kaynağı,yakaladığınız alabalıklarında maşallahı var bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu sene yağışların bereketli olması hepimizi sevindirdi,inşallah devamıda gelir.Akarsulardaki balık populasyonunun canlılığı ayrı bir sevinç kaynağı,yakaladığınız alabalıklarında maşallahı var bereketli afiyet olsunAlkisSeerf

Teşekkürler Orhan Bey...

Selamlar...
Bul
Alabaliklar cok guzel Ahmet abi ,bereketli ve afiyet olsunSeerf
bu arada doganin icinde avlanmakta bir baskadir herhalde
cok guzel karelerAlkis
Bul
Avlak yerleriniz de kırmızı benekliler de harika görünüyor Ahmet bey.Meraya pek insan ayağı değmiyor herhalde.Orada bulunmak bile ömre ömür katar.Dediğiniz gibi sezon bereketli olur inşallah..
Rastgele..
Bul
ahmet abi bende aynı şeyi deniz için düşünüyorum bu aylarda pek balık olmazdı eskiden ama şimdi yem sayılacak gümüş,mezgit ve kırlangıç çok bol.
inşallah güzel bir sezon geçireceğiz.
rastgele.
Bul
buralardada suların maşallahı var her yer ful dolu akarsular gürül gürül akıyo inşallah balıkta iyi olacak ama alalar bir başka görünüyor..harikasın ahmet abiAlkisAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi mera ,resimler çok güzel balıklar daha güzel tebrik ederim sizin açınızdan da balıkların çok olmasına sevindim inşallah çok daha güzel balıkçılıklar yaparsınız saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Ormanın içinde balık tutmak ayrı bir zevk olsagerek.
Hepsi birbirinden güzel.Allah içinize sindirsin.
Bul
Albatros-gr yazdı:Alabaliklar cok guzel Ahmet abi ,bereketli ve afiyet olsunSeerf
bu arada doganin icinde avlanmakta bir baskadir herhalde
cok guzel karelerAlkis

Teşekkürler Faruk Bey...

Bu avcılık kelimeler ile anlatılamaz..Selamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalıkta ilginç bir olay aygroup 23 3,953 19-06-2009, 23:24
Son Yorum: Bahadır Sarıca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi