Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spro flashback spin s-fiber 5-25gr 2,4m
Öncelikle benim gibi amatörlere ve üstadlarıma selamlar,konuya yazdığım "SPRO FLASHBACK SPIN S-FIBER 5-25GR 2,4M" kamışı almayı düşünüyorum.Bu kamışı mordoğan'da levrek için,sahte yem ile at-çek olarak kullanmak istiyorum.
Levrek için uygun mudur?av sitelerinde,genellikle bu tip kamışlar için tatlı su-sazan,turna için denildiğini gördüm.Deniz(mordoğan) için uygun mu sizce?
cevap veren dostlara,abilerime selamlar,teşekkürler.
Bul
bülent bey ben kamıştan hiç anlamam teknedede levrek için kamış hiç kullanmadım ama levrek sert balıktır o nedenle sağlam bir kamış kullanmanızda fayda var,5-6 kgluk bir levrek denk gelirse kamışı kıramasın,alamasın.
Bul
Dha İyi Kamışlara Bakarsan Dha İyi Olur Spro Makinada iyi kamısta kötü lineaeffenin spinlerine yada shimanoya bak derim.
Bul
fazla anlamam abi ama genede sen bilirsin
Wink
Bul
istanbullular boğazda mücadele ettikleri için daha iyi anlıyorlar kamıştan, daha önceki konulara göz atarsanız oradaki üstadların fikirlerini görebilirsiniz.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bu kamışı bilmiyorum ama at-çek amaçlı kullanacağınız kamışlarda ve mekanizmalarda ağırlıklarına dikkat edin.Hafif olması önemlidir.Sürekli olarak at-çek yapacağınız için ağır kamış+mekanizmalar yorucu olacaktır.
KAmışınızın atarları da dikkat etmeniz gereken ikinci bir konu.Atacağınız sahte balıkların ağırlıklarına göre atarını tayin edebilirsiniz.10gr-30gr veya 30gr-50gr(ki benim kullandığım kamıştır) atarlı kamışlar kullanabilirsiniz.[Kıyı ,at-çek için]
Ayrıca kamışınızın üzerinde LBS olarak kamışınızın çekeri yazar.Hedef balık ağırlığınız bu konu için önemlidir.Yaklaşık 500gr=1Lbs hesabıyla kamışınızın çekerini hesap edebilirsiniz.
Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.bu kamışın 2,70 modelini almayı düşündüm,ancak onunda atarı 15-40 gr...kullanmayı düşündüğüm sahte yemlerin en ağırı 13 gr..kamışın atarından düşük sahte kullanmak,performansı çok etkiler mi?
Bul
amonhotep yazdı:öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.bu kamışın 2,70 modelini almayı düşündüm,ancak onunda atarı 15-40 gr...kullanmayı düşündüğüm sahte yemlerin en ağırı 13 gr..kamışın atarından düşük sahte kullanmak,performansı çok etkiler mi?

Kamışı atarında kullanmalı. Çok düşük ağırlık ile kamış esneme yapmaz oltayı uzağa atamazsınız.
Bornova - izmir
Bul
shakespeare'in ugly stick modellerine de bakın bence..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
baya güzel bir kamışmış he internetten baktımdaBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin kamışım kırıldı, yenisi için tavsiye lazım mersinsahil33 11 4,469 26-06-2014, 14:41
Son Yorum: mersinsahil33
  Spin kamışı alıcam eqrha 4 1,613 08-04-2013, 17:00
Son Yorum: doktor
  Spin kamış tavsiyesi stanley68 21 9,098 25-07-2010, 23:53
Son Yorum: yalova tatar
  Surf Kamış - Spin Kamış  Rapala Boğaziçi 17 10,656 19-12-2006, 03:35
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi