15-04-2009, 11:00
Yer : Belek plajı
Yem : sulunez
Igne : 6 numara
Mısıne :0,25
Hep okudugun ve merak ıcınde kaldıgım yem sulunes ılk defa deneme ımkanı buldum. uzun ugraslar sonucu bu yemı buldum ve denedım .
Havanın ruzgarlı denızın dalgalı olması bu yemı denememı engelleyemedı
saat 22,00 oltan denızle tanıstı yaklasık 15 dak sonra ılk vurus ve ılk balık geldı ısparı ufak oldugu ıcın tekrar denıze ıade edıldı .ıkıncı vurus 22,45 de geldı ama saglam bır vurustu . cekmeye baslayınca hıc bır hareketın olmaması ama agırlıgının olması gelenın bır yengec olması ıhtımalı yuksektı vede gelen bır adet mavı yengec ve yanında da yıne bır ısparı
ısparı ufak olamsı nedenı ıle denıze ıade edılmıstır
sagolsun yengec kendı kendını kurtararak denıze gerı donmustur .bu arada gokgurulutusu ve sımsek ler artmaya basladı buna ragmen yınede devam
son olarak bır adet cupra gelmıstır .makınamın yanımda olmaması nedenı ıle
cupramı ofısde fotorafını cektım .
saygı ve sevgılerımle
Yem : sulunez
Igne : 6 numara
Mısıne :0,25
Hep okudugun ve merak ıcınde kaldıgım yem sulunes ılk defa deneme ımkanı buldum. uzun ugraslar sonucu bu yemı buldum ve denedım .
Havanın ruzgarlı denızın dalgalı olması bu yemı denememı engelleyemedı
saat 22,00 oltan denızle tanıstı yaklasık 15 dak sonra ılk vurus ve ılk balık geldı ısparı ufak oldugu ıcın tekrar denıze ıade edıldı .ıkıncı vurus 22,45 de geldı ama saglam bır vurustu . cekmeye baslayınca hıc bır hareketın olmaması ama agırlıgının olması gelenın bır yengec olması ıhtımalı yuksektı vede gelen bır adet mavı yengec ve yanında da yıne bır ısparı
ısparı ufak olamsı nedenı ıle denıze ıade edılmıstır
sagolsun yengec kendı kendını kurtararak denıze gerı donmustur .bu arada gokgurulutusu ve sımsek ler artmaya basladı buna ragmen yınede devam
son olarak bır adet cupra gelmıstır .makınamın yanımda olmaması nedenı ıle
cupramı ofısde fotorafını cektım .
saygı ve sevgılerımle