Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merhabalar amatör balıkçı ailesi..
sitenize epeydir üye olan burhanın yani darkdreamin abisiyim.sizden çok bahsetti dayanamayıp üye oldum.olta balıkçılığından tiksinti geldiği şu günlerde burhanın anlattıkları ve sizin siteniz sebebiyle yeniden ısınır gibi oldum.bugüne kadarki amatör deneyimlerimiz kanlıca ve kuleli askeri lisesi önünde gerçekleştiğinden 10 kere gittiysek 1 kere balık alabildik.dolayısıyla astarı yüzünü geçen bu uğraş beni kendinden soğuttu.birde 500 gr ağırlığındaki parabolik kamışlardan da haberim yeni olduğu için at çek yapmak artık eziyet olmaktan çıkmışta habarım yok.sonuç itibariyle en ksıa sürede sizlerle tanışıp yakınlaşıp değerli ailenize kabulümü bekleyip en müsait zamanda beraber avlanmanın keyfine nail olmak istiyorum.sağlıcakla şen ve esen kalın..
Bul
İrfan öncelikle sitemize hoşgeldiniz, mutlaka bu sıcak ortam sizinde içinizi ısıtacak bundan emin olabilirsiniz, ben size bir öneride bulunayım hadi çık gel sakarya organizasyonunada ailemizin bir parçasıyla tanışma fırsatını yakala..AlkisSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
irfan aramıza hoşgeldin,burhan gibi denizdeki yunusları balina sanıp kumdayken bile kaçmassan sorun yok demektir Siyirdim
burhandan ümidim yok inşallah seninle iyi anlaşacağız balık konusunda Seerf rastgele.
Bul
aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınız daimi olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
aramıza hoş geldin irfan keyifli paylaımlar dilerim.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
irfan ailemize hşgeldin istanbulda arkadaşlar mini org yapıyorlar sende bu sıcak ortama katılırsan balıkcılığa kısa zamanda ısınırsın rast gele.AlkisSeerf
Amatör Balıkçı > SİZLERDEN GELEN RESİMLER > Organizasyonlar
Bul
Aramıza hoş geldin İrfancım.Alkis
Katılımcı ve paylaşımcı olunduğu zaman burada geçirilen zamanın tadına doyum olmuyor. Neredeyse dünyanın her tarafından balıkla ilgili bilgi alınabiliniyor.Yakın çevre ise üyeyi hemen bağrına basıveriyor..
Sağlıklı,varlıklı,şanslı ve mutlu günler diliyorum.
Bul
irfan ailemize hoş geldinAlkisişallah çok çabuk eski günlerine dönersin seni tedavi ederiz bizler .bi iki org katıl ama AffetSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
irfan hoşgeldin.burhan nerelerde.bugün bir mesajını gördüm.ama cevap yazamadım.hala bunalım takılıyormu.Ona ve size inşallah istanbulda balığın kralını tutturacak arkadaşlarımız mevcut.balık işi sabır işidir.Rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 338 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  Mersinden Merhabalar hsynbyr1453 11 2,231 15-10-2014, 17:50
Son Yorum: orhanekmekci
  merhabalar amatorlufer 14 2,061 15-10-2014, 17:21
  silivride amatör balık avı muno 6 1,544 10-11-2013, 10:43
  Merhabalar ayvalıklı1 3 835 21-10-2013, 00:55
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Herkese Merhabalar, Hayırlı Bayramlar. JACKOBTR 11 1,753 18-10-2013, 02:10
Son Yorum: rusan
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,362 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin
  herkese merhabalar akantek 12 1,825 15-09-2013, 13:54
Son Yorum: oguzcanagca
  herkese merhabalar criptex 16 2,643 03-09-2013, 21:16
Son Yorum: criptex
  Amatör arkadaşınızdan herkese merhabalar taylankskn 12 1,881 12-08-2013, 10:37
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi