Yorumları: 4
Konuları: 3
sitenize epeydir üye olan burhanın yani darkdreamin abisiyim.sizden çok bahsetti dayanamayıp üye oldum.olta balıkçılığından tiksinti geldiği şu günlerde burhanın anlattıkları ve sizin siteniz sebebiyle yeniden ısınır gibi oldum.bugüne kadarki amatör deneyimlerimiz kanlıca ve kuleli askeri lisesi önünde gerçekleştiğinden 10 kere gittiysek 1 kere balık alabildik.dolayısıyla astarı yüzünü geçen bu uğraş beni kendinden soğuttu.birde 500 gr ağırlığındaki parabolik kamışlardan da haberim yeni olduğu için at çek yapmak artık eziyet olmaktan çıkmışta habarım yok.sonuç itibariyle en ksıa sürede sizlerle tanışıp yakınlaşıp değerli ailenize kabulümü bekleyip en müsait zamanda beraber avlanmanın keyfine nail olmak istiyorum.sağlıcakla şen ve esen kalın..
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
İrfan öncelikle sitemize hoşgeldiniz, mutlaka bu sıcak ortam sizinde içinizi ısıtacak bundan emin olabilirsiniz, ben size bir öneride bulunayım hadi çık gel sakarya organizasyonunada ailemizin bir parçasıyla tanışma fırsatını yakala..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
irfan aramıza hoşgeldin,burhan gibi denizdeki yunusları balina sanıp kumdayken bile kaçmassan sorun yok demektir

burhandan ümidim yok inşallah seninle iyi anlaşacağız balık konusunda

rastgele.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınız daimi olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
aramıza hoş geldin irfan keyifli paylaımlar dilerim.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
irfan ailemize hşgeldin istanbulda arkadaşlar mini org yapıyorlar sende bu sıcak ortama katılırsan balıkcılığa kısa zamanda ısınırsın rast gele.

Amatör Balıkçı >
SİZLERDEN GELEN RESİMLER >
Organizasyonlar
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Aramıza hoş geldin İrfancım.

Katılımcı ve paylaşımcı olunduğu zaman burada geçirilen zamanın tadına doyum olmuyor. Neredeyse dünyanın her tarafından balıkla ilgili bilgi alınabiliniyor.Yakın çevre ise üyeyi hemen bağrına basıveriyor..
Sağlıklı,varlıklı,şanslı ve mutlu günler diliyorum.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
irfan ailemize hoş geldin

işallah çok çabuk eski günlerine dönersin seni tedavi ederiz bizler .bi iki org katıl ama

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
irfan hoşgeldin.burhan nerelerde.bugün bir mesajını gördüm.ama cevap yazamadım.hala bunalım takılıyormu.Ona ve size inşallah istanbulda balığın kralını tutturacak arkadaşlarımız mevcut.balık işi sabır işidir.Rastgele.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim..