uzun zaman olmuştu denize gitmeyeli. sabah erken kalktım ve İmaret'in yolunu tuttum. deniz çok güzeldi. kahvemi yudumladım. kayığı denize saldım ve sirtiye başladım. ilk başlarda birşey yoktu. ancak daha sonra saat 9.00 gibi balık oynamaya başladı. kaçırdıklarım tuttuklarımdan fazlaydı. galiba geçen yılki rapalaları değiştirmek lazım. neyse yine de tavalık çıktı ya... daha sonra çok şiddetli poyraz esmeye başladı ve ben de çıkmak zorunda kaldım. 2009'un ilk sirtisini de böylece yapmış oldum. bundan sonra da devamı gelir her halde...
foto 1: melanurlar ve istavritler kayıkta
foto 2: melanurlar ve istavritler evde mutfak tezgahında tavaya hazırlık...
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Hayırlısı olsun Hakan.Her nekadar yakaladıklarım kaçırdıklarım fazla desen de 2009'a merhaban oldukça güzel olmuş.Devamı gelir inşallah.Sahtelerin iğnelerini değiştirmekte fayda var.Afiyet olsun, rasgele...
bucalıfikret yazdı:hakan uzun bir ardan sonra deniz ana seni unutmamış yinede tavalığını vermiş
rapalalarımı yoksa iğnelerimi değiştircen. afiyet olsun rast gele...
abi, galiba rapalaları değiştireceğim. üzerindeki parlaklık gitmiş gibi...
kasap100 yazdı:Hayırlısı olsun Hakan.Her nekadar yakaladıklarım kaçırdıklarım fazla desen de 2009'a merhaban oldukça güzel olmuş.Devamı gelir inşallah.Sahtelerin iğnelerini değiştirmekte fayda var.Afiyet olsun, rasgele...
haklısın. iğnleri de rapalaları da gözden geçirmeliyim. işi şansa bırakmamalıyım.