Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar bayadır öğrenmek isteddiğim bişey var,bilgisayardan bazı oyunları siliyorum program ekle kaldır bölümündende kaldırmak istiyorum olmuyor bunların komple silinebildiği başka biryer varmıdır?çocuklar oyun doldurdu oynadıklarıda yok boşuna yer kaplıyorlar.bilgisi olan varsa lütfen yardım.
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
abi ekle kaldırdan kaldır klosörünü program files yada nereye kaydettiyse eger bul geri dönüşüm kutusuna at tmamdır
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Nihat aşağıda verdiğim sıralamaya göre dikkatli adımları izle:
(Türkçe XP prof.içindir)
başlat>çalıştır>çıkan kutuya ''regedit''yaz ,''tamam''ı tıkla,
açılan yerden sırayla bunları izleyerek ''uninstall''e gel :
HKEY_LOCAL_MACHİNE>Software>mikrosoft>windows>Current Version>Uninstall
Buraya geldiğinde sende yüklü olan tüm programları göreceksin.Silmek istediğin programın adını sağ tıkla ''sil''demen yeterli.program files'a bak artık dosya kalmışsa onları da sil.
Dikkat emin değilsen uygulama, önemli bir programı silersin sonra..
mehmet abi bendeki vista ama yinede işe yaradı teşekkürler.
bu şekilde bazılarını silebildim ama bazıları silinemedi ve bilgisayar dolu görünüyor galiba xp yükletecegim bu bilgisayara ben.
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
LeVrEkCi yazdı:bu şekilde bazılarını silebildim ama bazıları silinemedi ve bilgisayar dolu görünüyor galiba xp yükletecegim bu bilgisayara ben.
abi ben de xp ye çevirdim kafam rahat etti tavsiye ederim...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
xp en güzeli ama microsoft mızıkçılık yapıyor.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Nihat merhaba, Uninstall'ları olan programlar da dahil olmak üzere, programların kurulumları sırasında makinanın yerel ortamları diye tabir edilen ve Mehmet Bey'in(lakerda) silmek üzere tarif ettiği kısımlarda programların yamaları kaydedilir ve kalır.Ne kadar uninstall edilsede silinmez.Bu yamaları silmek için çeşitli programlar var.Ben bunlar için "Your Uninstaller! 2008" diye bir program kullanıyorum.Programı çalıştırınca otomatik olarak hem dosyaları ve makinanın H-key dosyalarını kaldırıyor.İnternet üzerinden de crack'lı bulabileceğin gibi, bende de var.İstersen msn üzerinden de paylaşabilirim.Kolay gelsin.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
aklım dışında olaylar

20 tl ye tertemiz oluyo pc ,sanki arap sabunuyla yıkanmış gibi

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET