Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alara cayı
selm arkadaşlar size bügün manavgat şelelesinin degilde uçan şelalesinin resimlerini paylaşmak istedim burası antalyadan 180 manavgattan 130 km antalya nın ilcesi olan gündogmuş sınırları icerisinden dogup 80 km yol katedip denize dökülüyor burada cok güzel kırmızı benekli alabalık cıkıyor üzerinde turizim amaclı raftink yapılıyor burası 1 derece sit alanı olup anlamadıgım bir şirkete kiraya veriliyor doga harikası biryer kendi köyümüz sınırları icinde olup parayla giriş yapıyoruz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ruya gibi yerler HarunAlkis
oralarinin kiymetini bilin..
paylasim icin tesekkurlerSeerf
Bul
Gerçekten bir doğa harikası burası.Manavgat şelalesini gördüm ama bu bambaşka.Paylaşım için teşekkürler..
Bul
Albatros-gr yazdı:Ruya gibi yerler HarunAlkis
oralarinin kiymetini bilin..
paylasim icin tesekkurlerSeerf

abi biz biliyoruzda inşallah kiralayanlarda bilir agaclara zarar vermezle para kazanacagız diye
Bul
harun burası benim köyümün sınırlarında olsun değil para vermek işletmesini köy tüzel kişiliğine aldırırım .muhteşem harika ötesi bi yer yaw 959595
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
[quote=Lakerda]Gerçekten bir doğa harikası burası.Manavgat şelalesini gördüm ama bu bambaşka.Paylaşım için teşekkürler..[/QUOTEteşekkürler abi hele bahar gelince kar suları eridimi yeşillikler icinde coşar şelalenin yüksekligi 30 metre
Bul
harun abi paylaşım için teşekkürler ben alanyada da okudum orada okurken birkaçkez gitmiştim alaraya çok güzel biryerdir ama 2/2 tebliğine göre avlanmak tamamen yasak orada(aşşağıda) ayrıca böyle bir cennetin bir şirkete kiraya verilmesi saçmalık bence...

Ek – 1 AVLANMANIN TAMAMEN YASAKLANDIĞI İÇ SULAR

ANTALYA
Gazipaşa
Bıçkıcı, Çığlık ve Delice çayları
Elmalı
Avlan Gölü
Alanya
Alara Çayı, Üzümdere
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
harun paylaşım için teşekkürler,gerçekten doğa harikası bir yer böyle güzel yerlerimizin degerini bilmek lazım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Harika bir yermiş burası Harun.Paylaşımın için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Böyle güzel yerleri şirketlere kiraya vermiyorlar mı sinir oluyorum vallahi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi