bugün stres atmak için karaköye gittim..baktım köprü full çakıyor.balık yasağı kalkmış durumdaydı.bende çıktım köprüye bir araya sığıştım..dolapta donmuş karidesim vardı onuda yanıma almıştım.herkes yemli istavrite atıyordu,bende istavrite attım.arada çinekopa da attım ama vuruş olmadı.kimsede de yoktu zaten.arada yaprak irisi karidesli takımlara geldi.hava iki kez bindirme yaptı üstüme yeterince ıslandım ve üşüdüm..yiyecek balığımıda tuttum 18 00 gibi döndüm eve..saygılar ..rastgele..GALATADA YASAK KALKMIŞ!!!!!
ozanım bereketli olsun maşallah ya bende ge oradaydım saat 3 te geldim koprüye resme göre senın az daha ilerindeydim hiç farketmedim evet o kuvvetli yağmurda tam ben yeni gelmiştim yer bakıyordum şimdi kaçan olur derken bırıleri çıktı ve yerıne almıştık güzel istavrit yaptı farketmedim senı üzüldüm benim fotalar p.tesi çünkü cepten çekiyom ben kart okuyucu iş yerinde an cak p.tesi fotolar afiyet olsun ozanım
YASAK HAFTAYA TÜM GÜN BOYUNCA OLACAK
SU FORMU P.TESİ BAŞLIYOR YURDIŞINDA 20 Sİ BAKAN 2 BİN KİŞİ GELİYORMUŞ EMİN ÖNUNDE TEKNE İLE GEZİLECEĞİ İÇİN YOK GEZENLERE OLTA TAKILLIRMIŞ DİYE YASAKLANMIŞ BAK BAK BAKK BAKKK WAYYYYY BE
Bereketli olsun Ozan,yaklaşık 1 aydır İstanbul'da idim ve Galata köprüsüne hiç uğramadıysam en az 5-6 kez uğramışımdır.Çinekopa rastlayamamışsın,Her seferinde Köprünün Eminönü tarafı Kadıköy iskelesine bakan yanında mantarlı takım ve hamsi yem ile çok güzel çinekop alınıyordu..
(Bir tanede tanıdık yüz görseydim bari )