Yorumları: 2,536
Konuları: 126
arkadaslar herkes memleketının neleri mesursa bu konu altında yazarsa sevinirim acıkçası cok guzel bır konu bırkımı olmus olur. ben aslen göreleliyim benım memleketımın kara lahana sı fındıgı denizi kemencesi ve insanlarının sıcak kanlı olması yaylaları degisik ot yemek lerı fasulye tursusu ama en onemlısı fındıgı tabıkı dunyada en cok deger goren fındık kalıtesıne sahıp tir . PAYLASIMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILAR.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
benim memleket RİZE babm çayelili annem rize merkezli rizenin en meşhur ürünü herkesin bildiği gibi çayıdır,bunun yanında rize simidi,laz peyniri ha birde kemençesi meşhurdur.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bizde yalovalıyız marmaranın en güzel yerlerinden biri elması ve çicek seracılığı meşhurdur her türlü imkan mevcut olup sanayi ve turizm ile geçim sağlanmakta .bide kaymakamımız ünlüdür
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
bende izmir bucalıyım...bucamızın üzümü meşhurdur... 3kg yakın üzüm salkımları her daim olmustur..ayrıca delıkanlılık diyince izmirde tektir...
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
blue_zaire yazdı:bende izmir bucalıyım...bucamızın üzümü meşhurdur... 3kg yakın üzüm salkımları her daim olmustur..ayrıca delıkanlılık diyince izmirde tektir...
polemige girmeyelim lütfen karadenizlinin delikanlılıgına ne olacak oda tektir hadi bakalım

bu muhabbet bizi bozmasın
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Eskişehir başta lületaşı, boraks, magnesit ve krom madenleri ile ilk sıraları yer alır, sıcak suları ve meşhur nuga helvasını unutmamak gerekir..
Haa birde tatar kızları var bak onu unutuyordum...
Arap başka varsa sende onları yaz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
bende balıkesir / erdek/Turan köylüyüm bizim buraların öncelikle kuru fasulyesi,
kımızı soğanı,salçası,zeytini,zeytin yağı, denizi birde kapıdağı aslında saymakla bitmez ama görmeden bunlar olmaz hadi kalın sağlıcakla
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
yav uzun çibörek var onu nası unuttun

ha bide ben varım
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]