Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manavgat ırmagı 4
selamlar bügün iznimin songünüydü son birdefa daha balık tutmaya gittim sabahleyin evden cıkarken hava kapalıydı yagmur yoktu tabiri yerindeyse yaprak kımıldamıyordu kendikendime bugün iyikefal yalalarım demiştim demez olaydım avlanacagımız yere gelirgelmez bir rüzgar biryagmur üstünede tolu başlamazmı artık bizde carpmayladegil 10 igneli sarmaya dönüş yaptık ve suya gönderip bizde arabaya sıgındık bu arada arkadaşlarda gediler arabada bir cay faslı yaptık1 saat sonra yagmurdurdu rüzgar azaldı haliyle bizde carpmalara geri dönüş yaptık ve resinde görmüş oldugunuz kefalleri tutuk akşamadekli rüzgar yagmur el verdigince balık tutmaya calıştık ne yazıkkiizinde bitti artık pazar günleri iplecekecegiz herkese saygılar rastgelsin

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abim bu seferde süper bir av olmuş eline sağlık bayada okkalı balıklarAlkisAlkis
Bul
harun tebrikler kefaller baya iyi boylarda,hava güzel gitse demekki neler olacakmış.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Harun,izninin son gununude guzel degerlendirmisin..kefallerin boylari guzel..afiyet olsunSeerfAlkiso 3uncu fotografta gozuken kefale attiginiz yem ne?
Bul
balıkcı uğur yazdı:abim bu seferde süper bir av olmuş eline sağlık bayada okkalı balıklarAlkisAlkis

teşekkürler ugur
Bul
maşallahları var harunum yine güzel kefaller tutmuşsun..daha önceleri tatlısudamı avlanıyordun..sazan falan sanki bu tip avlardan daha fazla hoşlanıyorsun gibi geldiAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun tebrikler kefaller baya iyi boylarda,hava güzel gitse demekki neler olacakmış.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis

tşkürler nihat bey bugünlerde balıklar biraz kücüldü ne hikmetse bunların daha büyükleri geliyordu şimdi genelde aynı boydalar
Bul
[quote=Albatros-gr]Harun,izninin son gununude guzel degerlendirmisin..kefallerin boylari guzel..afiyet olsunSeerfAlkiso 3uncu fotografta gozuken kefale attiginiz yem ne?[/QUOTE abi kefal avında ekmek icinden başka birşey kullanmıyoruz avlanma şekli ancak ona müsayit ekmek icini ve ekmegin kızarmış tarafını kefaller cok seviyor
Bul
ztfh yazdı:[quote=Albatros-gr]Harun,izninin son gununude guzel degerlendirmisin..kefallerin boylari guzel..afiyet olsunSeerfAlkiso 3uncu fotografta gozuken kefale attiginiz yem ne?[/QUOTE abi kefal avında ekmek icinden başka birşey kullanmıyoruz avlanma şekli ancak ona müsayit ekmek icini ve ekmegin kızarmış tarafını kefaller cok seviyor
Ekmegin kizarmis tarafi,derken ekmegin dis kisimlarimi?kabimi?
Bul
Kefaller harika Harun ellerinize sağlık. Afiyet olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  02.01.2011 Antalya Aksu Çayı, Serik ve Manavgat Çayı Balık Avımız alperburdur 30 8,613 07-01-2011, 08:34
Son Yorum: yycolak
  manavgat ırmagı - 2 - ztfh 28 4,888 22-01-2010, 15:05
Son Yorum: Lakerda
  manavgat ırmagı ztfh 20 3,811 08-07-2009, 22:08
Son Yorum: Ege
  manavgat ırmagı ztfh 20 4,322 23-05-2009, 00:40
Son Yorum: adem77
  manavgat ırmagı ztfh 11 2,696 04-05-2009, 08:42
Son Yorum: thomas1925
  manavgat ırmagı ztfh 17 3,107 27-04-2009, 14:51
Son Yorum: tali_off
  manavgat ırmagı ztfh 19 3,568 21-04-2009, 01:01