11-02-2009, 20:00
(Son Düzenleme: 12-02-2009, 13:32, Düzenleyen: balıkoltası.)
Selam,
Sabah yine bu haftaki çinekop avını gerçekleştirmek için 06.45 gibi boğazdaydım. Herzamanki gibi istavrit çaparisini takıp yemlik istavrit aramaya başladım. Bugün istavritte oldukça seyrekti. Zar zor 20 tane istavriti kovaya yollayıp, birazda sabah çinekopunu kaçırıp 08.00 gibi çinekopa atabildim.
Öğlene kadar çok güzel at-çek şeklinde balık yaptı.
Öğleden sonra balık seyrekleşti. 16.30 a kadar 5-6 tane daha alıp, yemimi bitirip dönüşe geçtim. Yine boğaz yeteri kadar balığımızı verdi. Bu zamanda bu balığı bulduğumuza şükür ediyoruz. Bugünkü balıkların çoğu kabaçinekop ve sarıkanattı.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast Kamış
Shimano Power Aero Spin Power Makine
0.30-0.10 beyaz istavrit çaparisi
0.30 mantarlı çinekop takımı
150 ve 125 gr. kurşun
Yem: İstavrit
Sabah yine bu haftaki çinekop avını gerçekleştirmek için 06.45 gibi boğazdaydım. Herzamanki gibi istavrit çaparisini takıp yemlik istavrit aramaya başladım. Bugün istavritte oldukça seyrekti. Zar zor 20 tane istavriti kovaya yollayıp, birazda sabah çinekopunu kaçırıp 08.00 gibi çinekopa atabildim.
Öğlene kadar çok güzel at-çek şeklinde balık yaptı.
Öğleden sonra balık seyrekleşti. 16.30 a kadar 5-6 tane daha alıp, yemimi bitirip dönüşe geçtim. Yine boğaz yeteri kadar balığımızı verdi. Bu zamanda bu balığı bulduğumuza şükür ediyoruz. Bugünkü balıkların çoğu kabaçinekop ve sarıkanattı.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast Kamış
Shimano Power Aero Spin Power Makine
0.30-0.10 beyaz istavrit çaparisi
0.30 mantarlı çinekop takımı
150 ve 125 gr. kurşun
Yem: İstavrit