Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canakkale,ye ziyaret ve ticaret
Temmuz ayi...arkadasim Hurolun satin aldigi botu almaya gittik.Ben,Hurol ve Mehmet.Bigadan teslim aldik.Canakkale marinaya bagladik.2 gece 3 gun kaldik[islemler tamamlanincaya kadar].Bir gun Gokceadayi ziyaret ettik.Deniz 3 gun boyunca superdi.Yunanistana geldigimizde icimizi bu guzel 3 gunun bittigi uzguntusu sarmisti.Bu guzel mini tatili sizlerle paylasmak istedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
güzel görüntüler için teşekkürler.güle güle kullansın arkadaşınız hayırlı olsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:güzel görüntüler için teşekkürler.güle güle kullansın arkadaşınız hayırlı olsun.
Cok sagol Nihat...darisi bizim basimiza...
Bul
güzel botmuş, güle güle kullansın arkadaşınız, beraber güzel avlar yaparsınız inşallah
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allahım, çok güzel bir bota benziyor darısı bizim başımıza artık. Alkis

Bişey soarağım bu resimler ne zaman çekildi biz paltolarla zor duruyoruzHi
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Alkisbayağa güzel bir botmuş güzel günlerde kullansınSeerfSeerf
Bul
faruk abi sefanız güzelmiş gülegüle kullansın kazasız belasız. Allah hepimize nasip etsin böyle güzel botları.

ahmet abi konunun en başında ne yazıyor bak SiyirdimTemmuz ayi...arkadasim Hurolun satin aldigi botu almaya gittik
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allahım, çok güzel bir bota benziyor darısı bizim başımıza artık. Alkis

Bişey soarağım bu resimler ne zaman çekildi biz paltolarla zor duruyoruzHi
Temmuz ayinda[bastan belirtmistim]...su anda bizde burada donuyoruz
Bul
fish or die yazdı:faruk abi sefanız güzelmiş gülegüle kullansın kazasız belasız. Allah hepimize nasip etsin böyle güzel botları.

ahmet abi konunun en başında ne yazıyor bak SiyirdimTemmuz ayi...arkadasim Hurolun satin aldigi botu almaya gittik
Abi hic benim 4.60 tekneye benzemiyor...hic mi hic.....Hehe
Bul
güle güle kullansı arkadaşın Alkistebrikler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi