Merhaba
Bu sabah havalar bozmadan son avımı yapmak üzere yine Emirgandaydım. Kamil Ilıpınar abimizde yanımdaydı,tanışma ve beraber avlanma fırsatı bulduk. Ben ilk olarak sular karanlık iken 9 cm. Maria Princess ile başladım. 2 tane çinekop aldıktan sonra hava aydınlandı ve 7 cm. sarı-yeşil Pin's Minnow'a döndüm. Onunla da 2 çinekop, 1 palamut aldım. Daha sonra mavi Pin's Minnowla öğleden sonraya kadar devam ettim. Balıklar ufalmış çinekopa dönmüş. Balığın kesmesi ve akıntının kuvvetlenmesi üzerine öğleden sonra 13.00 gibi toplandım ve evin yolunu tuttum.
Kovamda 10 çinekop , 1 çingene palamutu vardı.
Takım:
Shimano PA Spin Power makine
Lineaeffe Extreme Cast kamış
150 gr. kurşun
Yo-zuri 7 cm. Pin's Minnow mavi rapala
Yo-zuri 7 cm. Pin's Minnow sarı-yeşil rapala
Maria princess 9 cm. mavi rapala
filmin son sahnelerine yaklaştık gibi görünüyor birol yeni bir istavrit filmine başlayacak gibisin,ben sonuna yetiştim ne yazıkki
yalnız bir duyum aldım çinekop 2 köprü arasında çakılı duruyormuş ne aşagı ne yukarı binlerce kasa balık şeklindelermiş reisin haberi bu cihazlarda saydırmışlar balıkları.tekneciler güzel çapari balık alıyor demktir bu ama kıyıdan nasıl bakılır nerelere bakılır bilemem.
kamil abide iyi alıştı emirgana dünde oradaymış.
afiyet olsun rastgele
LeVrEkCi yazdı:filmin son sahnelerine yaklaştık gibi görünüyor birol yeni bir istavrit filmine başlayacak gibisin,ben sonuna yetiştim ne yazıkki
yalnız bir duyum aldım çinekop 2 köprü arasında çakılı duruyormuş ne aşagı ne yukarı binlerce kasa balık şeklindelermiş reisin haberi bu cihazlarda saydırmışlar balıkları.tekneciler güzel çapari balık alıyor demktir bu ama kıyıdan nasıl bakılır nerelere bakılır bilemem.
kamil abide iyi alıştı emirgana dünde oradaymış.
afiyet olsun rastgele
Evet Nihat öyle görünüyor. Belki haftaya biraz daha yapar belli olmaz. Aman dursun balık kanalda. gırgırcılar oraya dokunamaz. ancak tekneciler alır. istinye açığındada sabit balık var herhalde. tekneciler kıpırdamadan aynı yerde duruyorlar.