Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyünden haber var
arkadaşlar uzun zamandır balığa çıkmıyordum oltayla açılşı yaptım vira bismillah hüseyn abim le beraber çıktık nasibimizi aldık

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

maşallah yücelim süper av yapmışsın tebrik ediyorum... balıkları ızgarada hayal edincede bir başka oluyor.afiyet olsun arkadaşım RoseAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
maşallah yücel keyfine diyecek yok güzel av yapmışsın afiyet olsun rast gele.AlkisAlkis
Bul
abi bereketli olsun bizim köydede çok balık varmış ama tembellikten giden çok azmış ah ben bi olucam Big Grin katliam valla..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Harika balık yakalamışsınız Alkis Nice bereketli avlara Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
yücel dostum tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız başkanada benden selam söyle sana zahmet saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:yücel dostum tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız başkanada benden selam söyle sana zahmet saygılar.Alkis

aleyküm selam abi şimdi birazdan onun yanına gideceğim söylerim
kardeşim bu nebe helal olsun boğmuşsunuz balığıtebrikler...buralarda balık kalmadı hiç..orayamı gelsek acaba.devamını getir..öyle yatma evde..hadi rastgele..AlkisSeerf
Seerf
Bul
oooooooooo maşallah maşallah bereketli geçmiş av healal olsun be süper ya afiyet olsun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
maşallah yücel kokusu bile burnuma geldi tebrikler güzel balık tutmuşsunuz imrenmedim dersem yalan olur maşallah bereketli olsun rastgeleAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek turan köyde izmarit erdekli 24 4,014 24-04-2010, 14:34
Son Yorum: erdekli
  Turan köyünden haber var ..... 2 erdekli yücel 19 3,259 15-12-2008, 09:06
Son Yorum: fotokopici
  turan köyü sinaritleri erdekli yücel 23 3,552 20-08-2008, 16:47
Son Yorum: memoli65
  turan köyü balık tutma org yalova tatar 87 9,364 28-05-2008, 09:32
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü: