Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayram Tatili;
Arkadaşlar bayram gelirken uzun bir tatilide karşılamaktayız. Yola çıkacaklara şimdiden dikkatli gitmeleri ve tatili zehir etmemelerini temenni eder hayırlı yolculuklar dilerim. Güzel bir Foça organizasyonu objektiflerinin ardından bende de kurtlar kaynamaya başladı. Bir ayar çeksek 9 gün tatil boşa gitmese. Küçük bir org. niyeti olan arkadaşlarla görüşüp bir sitres atabiliriz. örneğin 2-3 gün kamp vs. Elbette balıkta olmalı. katılım olmasada duyumlarınız doğrultusunda yer tavsiyeleyerinizi beklerim. Yoksa Saroz körfezine gelen amcaoğlu ile halaoğlu Samsun Altınkaya barajına götürecek. Malum hava koşulları düşündürüyor. Saygılar.
Bul
murat abi tenennilerine aynen katılıyorum,bayramda trafiğe dikkat.bayramıda değerlendirmek lazım tabiki ama bana belli olmuyor,bayramdada çalıyoruz,tatilde oluyor ama hepsi değil tabikiSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tam 9 günBoboBoboBobo
Bul
evet 9 gün bayram olunca insan ne yapacak ki.
1.gün kurban kesiyorsa onun uğraşı.
2.gün bayramlaşma
3.gün bayramlaşma
4.gün 5-6-7-8-9. gün ......
tatil fazla olunca eve kapanmakta zor geliyor.hava sıcak olsa balığa gidilir.ama anadoluda soğukta balığa gitmek hayırlı olmaz.ya rezil oluruz yada donup kalırız bir taraflarda .ancak deniz kenarında falan olsa kıyıdan yada sandalla güzel olurdu.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Murat dediğine bende katılıyorum ilk 3 gün tamamda sonrası nasıl geçer bilmiyorum..İyi bir organizasyon fena olmaz aslında yatılı şöyle..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
aman yarabbi sabahlar olmasınHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
deseniz ya oltalar ateş alacak///Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
hayrettin abi desene asıl bayramı sen yapacan.bizimki susuz olunca bayramlaşma mı olur.hadi sana rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
1.gün hariç çalışıyorum sizlere şimdiden iyi eğlenceler iyi tatiller.
Bul
SerenaY66 yazdı:evet 9 gün bayram olunca insan ne yapacak ki.
1.gün kurban kesiyorsa onun uğraşı.
2.gün bayramlaşma
3.gün bayramlaşma
4.gün 5-6-7-8-9. gün ......
tatil fazla olunca eve kapanmakta zor geliyor.hava sıcak olsa balığa gidilir.ama anadoluda soğukta balığa gitmek hayırlı olmaz.ya rezil oluruz yada donup kalırız bir taraflarda .ancak deniz kenarında falan olsa kıyıdan yada sandalla güzel olurdu.
İlker organizasyonlardan tık yok. Hadi bir şeyler yap Ankara iyice sıfırın altında kaldı. Yap bir şeyler toplanalım bir yerlerde.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi