havalarin bozuk olmasindan dolayi uzun zamandir baliga gidemiyordum raporlara baka baka bide ismail abinin raporuda gelince gaza gelip aksam baliga gittim saat 5 gibi deniz enyuksek sevyesine ulasti 3 saat icinde bunlari aldim 1 tane levrek yavrusu 4tane resimdeki baliktan ufak oldugundan geri saldim daha buyukleri sizin olmasi dilegiyle rasgele.
Tebrikler kardeşim harika balık tutmuşsun Bunların kumlu olanlarından yok muydu ? Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
sana gore degil buralar onu bastan soyleyimtatli suda avciliginda izin belgesi alman lazim isin kotu yonu yakaladigin baligida geri salacan bazi yerlerde belli ucret karsiligi belibir bolumunu alabilirsin orgu misina tatli suda yasak baligin agzina zarar veriyomus.
denizde belge gerekmiyo solmon haricinde
solmon icin ozel belge gerekiyo ister tatli ister denizde yakala oda cok tuzlu ve bir seferde 4 taneden fazla yakalayamiyosun
valla mı sedat tüh ya bende ingilterede takoz gibi sazanlar varmış tutupta yolumu bulayım diyodum gelmiyom ozaman kusura bakma hiç ısrarda etmeayrıcada yatıom iyi geceler.sabah işe gitcem
sedat tebrikler kardeşim güzel balık almışsın arasıra böyle gaza gelmek iyi oluyor
bende uykusuzluk falan demedim gittim iyi stres attım arada bu ilacımızı almamız lazım
uskumru ve dil balığını anladım ama diğerleri bana yabancı mezgit türü gibi bişeymi merak ettim afiyet olsun rastgele.