Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfercıler
Tıyo isteyenler buraya
Bul
afala kardeş şimdi öncelilk olarak bana yemeye balık lazım,Tiyoyu eğer deniz görebilirsem 72 burdan alırım.en son 4 ay önce deniz gördüm.Henüz tatilede çıkamadım da.Sana rastgele
Bul
Uzun oltaya tutmaya başladılar [img]http://[/img]
Bul

lüfer denince akan sular durur:0507:belki bugüne kadar çok uğraşmama rağmen bir kere bile tutamadığımdandır lüferi ama geçen sene oltama vurma şerefine eriştim ama çeldiremedimCryuzun olta ne afala??inş bu sezon başlayınca bir lüfer tutabilirim yemli veya sahtele:0521:bana önereceğiniz rapala markası varmı şöyle orta yolluVerwirrtbu arada ben kıyı balıkçısıyım malesef kayığım yok onun için bu tip sorularım:0521:yardımcı olursanız sevinirim.....:0507:
Bul
Azizim uzun oltalar oluyor ya 6 metre 7 metrelik kamışlar. Lüfer takımına canlı yemi takacaksın geniş bir bölgeden uzun oltayı balığı sarsmadan fırlatacaksın. Yani eğimli gitsin. hayvanı oltadan çıkartmadan nasıl diyeyim. Yani canlı yem oltayla sürekli hareket halinde olacak. esnek bir biçimde. zıplatmayacan. sonra o balık dolaşırkene hafiften avcıları toplayacaktır. Bu arada ben hiç lüfer tutmadım ? Hattâ balık bile tutmuş deilim. Nerden biliyotsam Confused
Bul
Uzun olta ile yem olarak zargana ile tutuyor arkadaşlar 5 veya 10 tane alan arkadaşlar var suan
bazı arkadaşlarda kaşıkla tuttular haberınız olsun.
Bul
lüfermi abi yüzünü göreyim koklayayım öpeyim onu bir çocuk gibi hasretim hasret. rastgele.
İZMİR/ MUHSİN
A RH+ ALTINDAĞ
1968
SAYGILAR BALIK DOSTLARINA
Bul

afala tiyo dedin geldik ama ben ağla tutarım dedin oltala işim olmaz dedin çıktın işin içinden oldumu şimdi bu işin ince noktaları lazım bizeEeek
     saolsun bazı arkadaşlar çok bilgileri olmasada cevap vermeye çalışmışlar kendi çapında oceandream arkadaşıma teşekkürler duyarlı olman yeterli senin kardeşim:0507:
    bizimde lüferle ilgili sorularımızın cevapları başka bahara kaldı deseniz yaa:0521:herkese rastgele...

bazı mesajların içerikleri sonradan değişmiş onun için bende mesajımda tadilata gideyim dedim.Geç oldu ama güzel oldu,teşekkürler....umarım mesajım yerine gider....:0507:
Bul
Peki açık kalsın. Mad
Bul
Sezon başlasada denize gitsek
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi